reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
no dokladnie my juz jechalismy jakis czas temu do krakowa to nie jest daleko , a najlepsze jest to ze bus ode mnie do Krakowa bedzie mnie kosztowal 5 zl heh:) duzo osob stamtad woli jechac busem , taniej wychodzi jak ktos tam chce jechac sobie ot tak :) hehe:)

annie już dziś jadłam czekoladę :p
odkąd się zarejestrowałam na tym forum to non stop bym siedziała na kompie i gadała tutaj z wami :p

No jeżeli tak sobie ktoś jedzie, czy nawet jakieś sprawy załatwiać, to lepiej autobusem bo taniej. Niż autem się pchać do miasta, zawsze problem z zaparkowaniem a ceny na parkingach też mają ciekawe :)

No ja już mykam, mówię wszystkim dobranoc i mam nadzieje że jutro nie będę musiała nadrabiać za dużo.

Ostatnia edycja:
witam się :)

Basik
myśle ze jeszcze wcześnie głowa do góry :)

marcia
jeśli ten ostatni test był wykonany dzisiaj to owu może być jutro i dopiero skoczek :)
Rzeczywiście wyglądasz z córunią jak dwie kropli wody :)

butterfly wiem cos o remoncie niedawno skoczylismy pokoj duzy masakra tyle brudu ale potem pachnie świeżościa :)
Najlepszego spełnienia marzeń przede wszystkim tego największego.

marka laseczka z ciebie:)a synuś też fajny :)

pam
nie przejmuj sie ja też jak dziecko :D
A ty na co leki bierzesz??
Mnie po stracie dziecka pojawiać się zaczęła nerwica lękowa walcze bez leków ale ciężko :(

Oj może spróbuje jutro wrzucisz swoja fotke :)
Wszystkie jesteśmy ładne nie ma kobietych brzydkich :D
Co do sylwestra chyba w domku będziemy i znajomi przyjda :)
Ja mam imieniny 24 grudnia :D

mmonika81
identyczna miałam betke w 12dfl :)

Uwielbiam pierogi ruskie :D

góralka 1990
mieszkam niedaleko mnie ja z Chrzanowa :)

SeeYou bo tego typu fora są uzależniające :):):

Przepraszam Kochane Dziewczyny ale nie dam rady odpisac jestem padniéta,zmeczona i ledwo zyje :sorry2:
Kolorowych snow i oczywiscie starankowych przytulanek:tak:

reklama
Do góry