reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewuszki!
Ja dopiero od pol godziny w domku. Nasz niania miała dzis ciezki dzien. Caly dzien z mala byla bo ja od rana w pracy, potem wpadłam na chwile do domu sie przebrac i pojechalam na Wigilie firmowa. Ach smutno mi jakos tak dzisiaj samej w domciu. otworzylam sobie winko i czytam was, a wy jak zwykle naskrobałyscie ze hej:)
my na sylwestra planow nie mamy. Jakos w tym roku nawet nie mam na to nastroju. Bedzie co bedzie...
Wszt\ystkie dzieczynki piekne jestescie na tych zdjeciach:) Trzeba wiec mnozyc geny:)
Ja bede testowa 22 grudnia, jesli wczesniej @ nie przyjdzie...
basik przykro mi, ale moze rzeczywiscie jest za wczesnie. powtorz test za dwa-trzy dni.
butterfly wszystkiego najlepszego na imieninki:)
mmonika ja tez zawsze kombinuje zeby miec racje w klotniach z mezem:) A niech mysli ze to jego wina i niech sie stara:) Gratuluje wyniku:):):)
aventuraorama mysle ze nie musisz sie wstrzymywac z dzialaniem. antybiotyk nie ma wplywu na nasze jajeczka dopoki nie sa zaplodnione;)
marcia ja tez jestem pierwotnie z Białegostoku:) Wyjechałam dopiero jak miałam 26 lat. Wiec to moje miasto rodzinne:)
annie mi tez mozesz troche biustu oddac:)
Ach no i jeszcze dodam zdjecie jak juz wszystkie dodajecie:)
DSCF0523.jpgja i moja córcia w te wakacje:)

reklama
SeeYou - uwielbiam robótki artystyczne/manualne! jak skończe to się pochwale! i tez tu często siedze! przez co dziś sprzątanie mieszkania zajęło mi o wiele więcej czasu niż dotychczas - i to nie znaczy iż mieszkanie bnyło zasyfione :p
Lanka - mnie chwile nie ma i lekture mam niezłą :)
Gosheek - ślicznie wyglądacie :-)piękne laseczki! metamorfoza też super ;)

Ja testuje 23 grudnia - w urodziny mojego ! może akurat będzie prezent! :-)

No.. znajomi poszli, jeszcze chwila nauki, no ale oczywiście musiałam tu zerknąć :-D

Czesc dziewuszki!
mialam cos wam wczoraj jeszcze napisac ale bylam tak zmeczona ze padlam do 22 robilam plakat swiateczny z corka bo se po 19 przypomniala ze plakat do piatku a jej akurat w piatek nie bedzie a pani powiedziala ze jak nie dostanie plakatu to 1 no i dawaj robic.
gosheek to ty moja krajanka:-D sliczne z was dziewczynki corcia podobna do mamay.
a mi w koncu temperatura skoczyla wiec moze moze cos bedzie. Dzisiaj zaczynam kolejna porcje progesteronu w czopkach na moja torbiel. Moglaby sobie zniknac z mojego jajnika i bylby spkoj.
to milego dnia wam zycze ja dzisiaj mam fryzjera trzeba kudelki sciac

Kobitki, Wy jak perszingi z tym pisaniem lecicie:szok: Ja od wczoraj na antybiotyku (duomox) co 8 godzin, dziś wizyty u mojej dentystki (dopiero 0 20) i po obejrzeniu rtg zęba zadecyduje co dalej. Trochę się martwię, bo to martwy ząb i nadbudowany ze 20 lat temu i chciałabym, żeby jeszcze parę lat wytrzymał.
Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu, ale wyszedł negatywny. Zobaczymy co dziś pokaże:-D

Macie rację, że forum uzależnia...

Pozdrawiam czwartkowo:-)

Ja dzisiaj miałam straaaasznie ciężko wstać do pracy :( jeszcze mój TŻ chory leży od poniedziałku i nic mi się nie poprawia... czasami mam ochotę go udusić bo tak zrzędliwego chłopa to dawno nie słyszałam. Jak jest chory to najlepiej uciekłabym z domu...

perelka na podłęże chodziłam do liceum :-) ja mieszkałam na podwalu a teraz mieszkam na warpiu

gosheek bier jednego cycucha wystarczy Ci napewno :-)

Witajcie z rana:) u mnie katar,kaszel nie ustaje. A do tego pomału dochodzi ból piersi, lekko też podbrzusza, wrrr...5 dni do @
kasieczek ja też z podkarpacia jestem :)
marcia ja też kiedyś miałam torbiel na jajniku, ale dość ładnie i szybko zniknął. Mojej koleżance, która miała też torbiel robili zabieg. To ma jakiś wpływ a późniejsze zajście w ciążę? bo nawet o tym nie myślałam poważniej...miałam torbiel w wieku 15 czy 16 lat.
annie faceci już tak mają jak są chorzy :)
aventura nie martw się na zapas,wyleczysz zęba i bedzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
kasieczek testujemy w podobnym terminie:)
marcia jesteśmy z tego samego miasta i w tym samym wieku:) moze zaraz sie okaże ze już się kiedys gdzieś widzialysmy:)
annie mój mąż jak jest chory to normalnie koniec świata! Musze sie wtedy uzbroić w nerwy ze stali:)

seeyou u mnie ta torbiel siedzi juz troche czasu bo jak zaszłam w ciaze w maju 2011 to przy pierwszych usg pan doktor wypatrzyl torbiel ale nic z nia nie robił , straciłam ciaze i przy kontrolnym usg po zabiegu torbiel nadal była ale on powiedział ze to wyglada na niepekniety pecherzyk grafa i ze samo powinno zniknac i nic mi nie dał. i tak sobie zyłam w nieswiadomosci az zmieniłam lekarza i poszłam państwowo do pani doktór która zajmuje sie leczeniem niepłodnosci , pokazłam jej stare usg i okazłao sie ze ta torbiel dalej jest i była bardzo zdziwiona ze nic nie dostałam na rozgonienie tego cholerstwa. dala mi progesteron w czopkach na dwa cykle bo powiedziała ze ta torbirl moze mi blokowac owulacje i kazała zrobic wszystkie badania, łacznie z markerem nowotworowym ca-125 ktory to zrobilam podczas miesiaczki i wyszedł 140 ( norma 30-50 zalezy od laboratorium) zrobiłam jeszcze raz po miesiaczce i wyszedł 70(to ma znaczenie) . z tym markerem to jest tak ze wcale nie musi oznaczac raka jajnika tylko jego podwyzszony stan moze byc przy infekcjach i chorobach autoimmunologicznych jak sarkoidoza na która jestem chora od 3 lat takze tak to wyglada.
ale sie rozpisałam , zdrówka wszystkim chorybzdom:-D

reklama
Do góry