reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ej dziołszki czytajcie tego Greya szybcie bo mi się tęskni za Wami :-D

ja zamówiłam pączki na tłusty czwartek numer II :-D na szczęscie sklep blisko to nie będę musiała nigdzie jeździc tylko przelecę z domku raz dwa.

reklama
Oj ale tu cichutko :-) Ja dzisiaj walczyłam dalej z przeziębieniem i w końcu wypiłam fervex i poszłam spać, a teraz już jestem jak nowo narodzona.

Annie u mnie w niedziele babcia upiekła takie domowe pączki i tak się objadłam że mmm:zawstydzona/y:

Ashlee no to super że Ci lepiej bo w chorobie się wszystkiego odechciewa...

Oj moja babcia smażyła najpyszniejsze pączki i faworki. Zawsze z pełną reklamówką od niej wyjeżdżałam i zapasy były na tydzień conajmniej :-)

Ja już lepiej i jak narazie obyło się bez antybiotyków. Jedynie nochal mam zapchany ale wdycham sobie eukaliptus w ciągu dnia i zaczyna mi popuszczać delikatnie. Przynajmniej sobie dychnę trochę bo mam L4 do końca tygodnia więc do pracy dopiero w poniedziałek. No i weekend powinny mi płodne wypaść to akurat wypoczęta będe i można działać :-)

A Ty Ashlee kiedy testujesz?? Tempka widzę leci ładnie w górę :tak:

jeszcze trochę przede mną, wiec staram się nie nakrecać, że w górę idzie tempka, jakoś w tym miesiącu jestem źle nastawiona:zawstydzona/y:
chciałabym testować 14, ale pewnie się nie zdecyduję, bo się boję, że zepsuję sobie humor w ten dzień:no: jeśli tempka będzie ładnie piąć się do góry to 16 testing:-)

Ehh wiem jak to jest... Niby czujesz że nic z tego ale jakoś po cichu liczysz na to że może jednak nie... Rozum Ci mówi że II kreseczek nie będzie ale serce krzyczy że to może już i z nadzieją lepiasz wzrok w teścior...

ashlee , zazdroszcze i tak wyczekiwania na testowanie, ja to kurcze niewiem nawet kiedy powinna moja @@ teraz przyjsc lekarz niby mowil ze po 4 tygodniach od 21 stycznia wiec na okolo 18 powinna byc ale czy bedzie o to jest pytanie:/

Annie wyjęłaś mi słowa z myśli w 100%, ja teraz sama się rano budzę bez budzika, bo myślę o tych tempkach... no nic co ma być to będzie, a my się uczymy z każdym dniem cierpliwości i wyczekiwania (bardziej docenimy nasze przyszłe szczęścia-takie wyczekiwane, upragnione);-)

reklama
Ashlee, Annie, to wy też chore tak jak ja??? Ale nas dopadło..chyba żeśmy się pozarażały przez łącza :baffled: Kurczaki, chyba nie doczytałam któryś postów jak mnie zmogło i pisałam o swojej chorobie a tu inni też chorzy....aż mi głupio...
Ashlee, a to fervex można sobie strzelić w trakcie staranek? Ja się trochę bałam i wzięłam tylko Apap ale może przesadzam?

Ostatnia edycja:
Do góry