reklama
Ashlee no to super że Ci lepiej bo w chorobie się wszystkiego odechciewa...
Oj moja babcia smażyła najpyszniejsze pączki i faworki. Zawsze z pełną reklamówką od niej wyjeżdżałam i zapasy były na tydzień conajmniej :-)
Oj moja babcia smażyła najpyszniejsze pączki i faworki. Zawsze z pełną reklamówką od niej wyjeżdżałam i zapasy były na tydzień conajmniej :-)
Ja już lepiej i jak narazie obyło się bez antybiotyków. Jedynie nochal mam zapchany ale wdycham sobie eukaliptus w ciągu dnia i zaczyna mi popuszczać delikatnie. Przynajmniej sobie dychnę trochę bo mam L4 do końca tygodnia więc do pracy dopiero w poniedziałek. No i weekend powinny mi płodne wypaść to akurat wypoczęta będe i można działać :-)
A Ty Ashlee kiedy testujesz?? Tempka widzę leci ładnie w górę
A Ty Ashlee kiedy testujesz?? Tempka widzę leci ładnie w górę

Ashlee
Fanka BB :)
jeszcze trochę przede mną, wiec staram się nie nakrecać, że w górę idzie tempka, jakoś w tym miesiącu jestem źle nastawiona
chciałabym testować 14, ale pewnie się nie zdecyduję, bo się boję, że zepsuję sobie humor w ten dzień
jeśli tempka będzie ładnie piąć się do góry to 16 testing:-)

chciałabym testować 14, ale pewnie się nie zdecyduję, bo się boję, że zepsuję sobie humor w ten dzień

Ehh wiem jak to jest... Niby czujesz że nic z tego ale jakoś po cichu liczysz na to że może jednak nie... Rozum Ci mówi że II kreseczek nie będzie ale serce krzyczy że to może już i z nadzieją lepiasz wzrok w teścior...
marka1307
mama aniołka Michałka
ashlee , zazdroszcze i tak wyczekiwania na testowanie, ja to kurcze niewiem nawet kiedy powinna moja @@ teraz przyjsc lekarz niby mowil ze po 4 tygodniach od 21 stycznia wiec na okolo 18 powinna byc ale czy bedzie o to jest pytanie:/
Ashlee
Fanka BB :)
Annie wyjęłaś mi słowa z myśli w 100%, ja teraz sama się rano budzę bez budzika, bo myślę o tych tempkach... no nic co ma być to będzie, a my się uczymy z każdym dniem cierpliwości i wyczekiwania (bardziej docenimy nasze przyszłe szczęścia-takie wyczekiwane, upragnione);-)
reklama
Ashlee, Annie, to wy też chore tak jak ja??? Ale nas dopadło..chyba żeśmy się pozarażały przez łącza
Kurczaki, chyba nie doczytałam któryś postów jak mnie zmogło i pisałam o swojej chorobie a tu inni też chorzy....aż mi głupio...
Ashlee, a to fervex można sobie strzelić w trakcie staranek? Ja się trochę bałam i wzięłam tylko Apap ale może przesadzam?

Ashlee, a to fervex można sobie strzelić w trakcie staranek? Ja się trochę bałam i wzięłam tylko Apap ale może przesadzam?
Ostatnia edycja: