reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie, mówiłam mu na pierwszej i drugiej wizycie o tych plamieniach, olał mnie, powiedział, że to przez tabletki anty bo długo brałam, ze to niby okres, który chce przyjść a nie może, tylko chyba coś mi kity wciska bo jaki to ma być niby okres w 17 dc??????

miesiac temu nie byłam u niego bo był na urlopie a potem @ przyszła naturalnie, bez Luteiny.

zmieniam Gina, pójdę do niego tylko odebrać wyniki cytologii i spadam gdzieś indziej, wkurzył mnie, nie dość, że najdroższy w mieście to nic nie robi tylko dale mi Luteinę na wywołanie @ i każe czekać....

:wściekła/y:

reklama
Karola takie sranie w banie... do dupy ten gin skoro od tylu cykli tak masz a on jedno i to samo. Idz do innego lekarza tylko mu nie mów co brałaś ale opowiedz jakie masz obajwy bo wiesz jeden drugiemu kryje tyłek i żadko kiedy się zdarza żeby któryś przyznał że leczenie było nieodpowiednie

Wróciłam ze stolicy!
Jak dla mnie - masakra - 10h podrózy na jeden dzien to stanowczo za dużo dla osoby z chorobą lokomocyjną. Jutro to odchoruje, także piżama party do 13!
potem kontrolny monitoring i potwierdzi sie czy owulka była1
DObranoc kochane, łącze się z wszytskimi przeziebionymi - Kaśka z masakrycznym bólem gardła i pociągającym nosem!

Wstawać śpiochy :-)

Ja już od 6 na nogach bo dzisiaj jadę zrobić badania na hormony tarczycy. Mam nadzieję że mniejsza dawka euthyroxu pomogła. Stresuję się jak nie wiem...:no2:

Czesc dziewczyny!
Ja wczoraj nie dalam rady pisac bo od rana bolalo mnie oko jakby cos w nie wpadlo i tak polegiwalam caly dzien az kolezanka przywiozla synow na korepetycje i ja do niej mowie zeby sprawdzila co mi tam siedzi bo ja nic nie widze i okazalo sie ze pod dolna powieka wyskoczyl mi malutki bialy pryszczyk i te cholerstwo mi tak tarlo. Dzisiaj jak wstalam oczy odpoczely i jest lepiej ale pryszczyk nadal jest.
Annie jak tam zaczelas juz celebrowac tlusty czwartek?

Marcia narazie tylko zmysłem wzroku i zapachu :-D ale 15 pączuszków czeka na mnie.

Zmykam na badania. Trzymajcie mocno kciuki ;-)

reklama
:-D dzień dobry. Ja już wyspana od 5 rano, do tego ciepło w dupkę bo w piecu się paliło :-D to lubię, a przy okazji się denerwuję bo mam rozmowę w sprawie pracy o 11 - ale na cuda nie liczę, już raz mnie spławili bo jestem za niska - a teraz ponoć takie jaja robią z ludzi na rozmowie,że szok. Praca manualna przy montażu - chociaż nawet nie wiem na jaki dział mnie wzywają. O tabliczkę mnożenia pytają, do tego każą na czas podkładki pod śrubki dawać i je przykręcać albo wyjmować raz lewą raz prawą ręką na czas pęsetą wyjmować małe kulki :szok: i do tego pytają o sprzęt. Koleżanka miała młotek gumowy ;-) a ja się śmiałam,żeby im w ten łeb przy*******ić - rozmowa 5-10 minut i oni są w stanie powiedzieć kto się nadaje. Wczoraj ściągnęli kuzyna na rozmowę i jednak,że się nie nadaje bo się nie załapał na szkolenie. Także sama nie wiem czego się spodziewać.

Do góry