reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No ja mam nadzieję że śluz u mnie się jeszcze pojawi bo trochę czasu ma ale ja i tak nie wiem czy mam wogóle ten płodny bo tak jak nadchodzi owu to zaczyna mi się robić mokro i to wszystko...

A powiedzcie mi kochane co szykujecie na dzień zakochanych?? :-)

No nie mówicie że u każdej suchości bo to wręcz nieprawdopodobne jakież zgranie!! niech i takie będzie przy testowanku!

Na walentyny?
Nic nie planowałam - jeszcze Tyleee czasu! ale pewnie coś seksownego :-D:-D bez szału, ale oryginalnego :-D
Mój kiedys obwiązał sie wstążką i powiedział oto Twoja walentynka :-)

a mój stary w zeszłym roku kupił pora i dał mi mówiąc: masz to ziele boś głupia jak ciele a jak już mnie wbulwił na maxa to wyciągnął piękny bukiet róż i figurkę aniołka bo on właśnie mówi mi "aniołku"

a ja w tym roku chyba jakąś romantyczną kolację upichcę a później orgiaaaaa :-):-):-)

A powiedzcie mi kochane co szykujecie na dzień zakochanych?? :-)
No jakto co? Pozytywny test ciążowy :-):-):-) A poza testem to sama nie wiem bo oczywiście walentynki to sezon w pracy w handlu i będę w pracy zapitalać :sorry2:

Słuchajcie, u mnie chyba trwa owulacja, co chwilkę bóle jajników, mam wrażenie, że mam stan podgorączkowy, wszystko mnie boli..no chyba, że mnie łapie jakieś grypsko..buuu.... Ale generalnie test owu wczoraj wieczorem pozytywny, dziś chyba też a te jajniki ciągle krzyczą z brzuszka i ciągną. Miał ktoś takie odczucia w trakcie owulki, jak przy przeziębieniu albo chorobie?

reklama
Nanncy ja miałam w ubiegłym cyklu ogólne osłabienie i też czułam się jakby mnie rozkładało. No i jajnik mnie kuł tak że ledwo na tyłko mogłam klapnąć.

Do góry