reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

No ja miałam tydzień temu dość mokro - ale zastanawiam się czy to nie było spowodowane książką i moją wyobraźnią :zawstydzona/y: i tym co zrobię z moim Panem w łóżku :tak:;-) a teraz? Sahara. Ja na mojego wołam Panie Grey hahaha a ten się ze mnie śmieje. A dziś mnie zabije :-D za ładowarkę bo nie mamy ani jednej, muszę skądś skombinować jakąkolwiek, bo moja została u jego rodziców :baffled:

reklama
Nie wiedziałam ze mój zna hasło "owulka".. hmm..:dry: chyba nas podczytuje :-D

Butterko to mu jakoś zrekompensuj tą stratę :)

Ostatnia edycja:
:-D hahaha, pozdrowienia. Tak ja mu zrekompensuje. :-D Wczoraj się z nim droczyłam a on do mnie "gdzie moja szpicruta" hahaha - patrzcie jak kojarzy, a przeczytałam mu tylko kilka fragmentów :-D

ja też mam dziś humor do dooopy. Dzwonili dziś do mnie w sprawie pracy ! ŁAŁ w końcu po 2 miesiącach się odezwali ale tylko się spytać czy jestem chętna i że prowadzą weryfikację czy coś tam osób.

Ładna ściema - jeszcze dobrze nie ruszyli z pracą i nie przyjmują nikogo nowego tylko parę starych osób z poprzednich sezonów i mnie tym denerwują. Normalnie z ludzi robią debili dzwonią, zapraszają na rozmowy a potem a bo za niska, a bo za taka a bo za młoda i sraka. Niech się ogarną. Wrrr ;/ nie lubię takiego czegoś.

Ostatnia edycja:
Ha he Kasia jak ja lubię facetów z poczuciem humoru :-) dobrze że mój stary codziennie mnie doprowadza do śmiechu.
Wczoraj chodził i śpiewał sobie : "my name is techno, call me electro" :-D a dzisiaj dzwonił że daje psom jeść i czuje się oblężony jak Częstochowa przez Szwedów :-)

No dziewczyny juz se wyobrazam seans w kinie dla napalonych staraczek :-D i 9 miesiecy po premierze nagły wzrost urodzin :-) i wyz demograficzny

Dziewczyny zaczęłam czytac Greya!!! Mam za soba 100 stron poki co zapowiada sie dobrze :-) do tego szwagierka pozyczyla mi wersje papierowa wiec lepiej sie czyta niz ebooka.

Annie moj tez to kiedys spiewal my name is techno hahaha a w ogole jego ulubionym zajęciem jest przerabianie utworow z radia po swojemu czesto na wersje glupie lub lekko zboczone :-)

reklama
Do góry