reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek, no właśnie nie wiem. W ciągu dnia świetnie się czułam (tzn. poza bólem owulacyjnym, który mnie w sumie cieszył:happy2:) i nagle ok. godziny temu tak mnie zmogło jakby grypa, wszystko boli, osłabienie, najchętniej położyłabym się spać...

Słuchajcie, a jeśli nie będzie skoku tempki w ciągu 3 dni to znaczy, że owulki nie było?

reklama
Nanncy przecież wyszedł Ci teścik pozytywny, więc już sobie nie dobieraj!;-)
Mnie chyba też dopada jakieś przeziębienie..:-(

No wyszedł, wyszedł :happy2: Inaczej wzięłabym już dawno coś przeciwbólowego a takto trzymam tylko kciuki i wędruję do łóżeczka odpocząć bo jutro do pracy.
Ps, u mnie owulkę z prawego jajnika mogę łatwo pomylić z kolką nerkową bo mam tam kamień dodatkowo i wtedy podobnie boli.
Jak to się mówi: "jak nie urok to sraczka" :p

Nanncy będzie dobrze:tak:;-) uciekam na Hart of dixie, upojnej nocy życzę Wszystkim:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! witam wczesną porą. Ja dziś spać nie mogę :-D i do tego jestem uziemiona bo nie mam dostępu do sieci komórkowej od wczoraj - chyba coś im się zepsuło. Co mnie denerwuje bo ani nikt do mnie nie może się dodzwonić ani ja. Zasięg pojawia się i znika a ja czekam na ważny SMS. :baffled:

hej Asia, witam wczesną porą, ja niestety spać mogę i chętnie bym pospała ale muszę być wcześniej w pracy dziś... ja mam tel w plusie i nie zauważyłam nic dziwnego, owszem raz na jakiś czas sieć świruje, np chce gdzieś zadzwonić i sieć ciągle mnie odrzuca ale to nie dzieje się często.

Cześc dziewczynki!

Ja tez nie moge spać! już o 6:40 się obudziłam, no ale trzeba było do 7.30 przeczekac bo wtedy tempka! Juz trezci albo czwarty dzien z rzędu tak wczesnie się budze! Sieci czasem świruja, ja mam czasami tak jak Karola pisała !

reklama
Witam sie i ja!

Karola ja tez mam tel w plusie i czasami mam tak samo jak u ciebie. dobrze wiedziec ze to nie tylko u mnie bo juz myslalam ze mi telefon swiruje.
A co do objawów owulki to u mnie zawsze jest tak jakbym miała kolke jelitowa albo jakies wzdencie, czuje sie ociezała i pełna i tak ze dwa dni. nie da sie tego pomylic z niczym innym:-)

Do góry