reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
oj ale smaki robisz :)
a do mnie właśnie dzwoniła ciocia pielęgniarka i mówi, że byłam oddać krew do badania i dzwonili z laboratorium żebym podała datę ostatniej @ i się wystraszyłam, że może coś nie tak ale uspokoiła mnie, żebym się nie martwiła bo po prostu laborantka zapomniała mnie o to zapytać a jest to potrzebne do badania. I przekazała, że wyniki będą jutro między 10 a 11. Oj ale się strachu najadłam, masakra.

Heloł :)
U nie dzien lenia, chybą przez tą paskudną pogode. Zrobiłam spagetti i mnie muli :)
Aha. Jak któraś nie ma wykresu na owufriend a chce sobie założyć, to prosze skorzystajcie z mojego linka http://ovufriend.pl/?code=0126f64801...17ee70fbb25d55

Nula- nie dziwie się ,że się strachu najdłaś. Będzie dobrze. Czekamy razem z Tobą na jutro :*
Góralko- ja też proszę kawałeczek :)
Annie- napisz jakiś fajny wierszyk :) taki motywujący :)
Kasia- ja tez dzisiaj skusiłam sie na batonika czekoladowego :zawstydzona/y:
Ashlee- co tam słonko?

dzięki dziewczyny za wsparcie i zrozumienie ;-) wiem, że nie powinnam się denerwować ale to nie takie proste. Jutro wszystko się okaże i mam nadzieję, że będzie dobrze

Emalia oni cwaniaki tylko 10 pkt. daja za zarejestrowanie sie kogos znajomego a 20pkt jak sie wykupi abonament wiec nie ma co liczyc na darmowy abonament. Mi brakuje jeszcze 10 pkt. zeby miec miesiac za free i chyba wysle linka do mamy sama ja zarejestruje hihi

czytam dzisiaj cały dzien kiedy mam tylko chwile, wciagajaca ksiazka

reklama
Wróciłam właśnie do domku i pasowało by coś posprzątać, ale leń jest we mnie :-) byłam teraz ze swoim smykiem u fryzjerki, najpierw dużo płaczu że go "gila", a potem się całuje z fryzjerką u mówi że było fajnie:-D

Do góry