reklama
Dokładnie tak!!! Na dodatek zakazany a taki owoc smakuje najlepiejNanncy romans w miejscu pracy![]()

Nula, tak, teściki rano wychodzą lepiej. MOja koleżanka w pracy miała strasznie pokićkane wyniki testów, aż w końcu któryś tam z rzędu, oczywiście poranny - pokazał wyraźnie.
Ashlee, jak to się stało, że dostałaś mój wymarzony prezent?

Ostatnia edycja:
Ja swojemu podgaduje zeby mi kupił na 30 urodziny takiego porzadnego robota kuchennego ktory bedzie mial przystawke do zagniatania ciasta drozdzowego ale one strasznie drogie ok 2000zł urodziny mam w kwietniu moze sie doczekam.
A ksiazka super!!
A ksiazka super!!
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Annie - ja tak wałsnie myslałam ze mój na 25 klęknie na to kolano, ale juz po ur i pierścienia nie ma
no to czekamy! :-) Kolejna rzecz na którą czekać musimy! ja mojego póki co faszeruje folikiem, jak przyjdzie ten prenatal no to już bedzie je łykał i poprawiał jakość żołnierzyków! Dodam tylkko ze gin powiedział ze jego plemniory nadają się na inseminację bardziej niż naturalne poczęcie! ale mam nadzieje ze to kwestia tesj sauny z której mocno korzystał i to się zmieni..! i to szybko! a może wystarczy te kilka żołnierzyków i dotrą do celu!!
Nula - a widzisz! wiedziałam ze kryska zniknąc ot tak nei mogła
Marcia - wymagający prezencior! :-)
Ja po fitnessie , naładowana, szaleje w mieszkaniu i sprzątam! dziś przy tv prasowanie mnie czeka!
Nula - a widzisz! wiedziałam ze kryska zniknąc ot tak nei mogła
Marcia - wymagający prezencior! :-)
Ja po fitnessie , naładowana, szaleje w mieszkaniu i sprzątam! dziś przy tv prasowanie mnie czeka!
Kasia ja już na tyle okazji miałam nadzieję
ale stary stwierdził że on chce tak "bez okazji" i mnie zaskoczy. Ale ostatnio się zmieszał strasznie jak looknełam czego szukał na kompie więc nie wiem nie wiem 
Mnie się dzisiaj nic nie chce i bojkotuję nawet zmywanie naczyń. Pozatym mamy w domu "wojnę charakterów" bo zmywanie to działka Łukasza ale jakoś się nie kwapi żeby zacząć. A ja dzisiaj buntowniczo śpię na kanapie po tym jak na mojej części łóżka pękły deski a stary stwierdził że to przez moje ciężkie dupsko
a jak moje ciężkie dupsko skacze po jego wielkim bebechu w czasie fiku-miku to już się nie pamięta 
Więc spędza noc z Panią "Zosią rączkowską" dopóki pozna siłę kobiecego focha

Mnie się dzisiaj nic nie chce i bojkotuję nawet zmywanie naczyń. Pozatym mamy w domu "wojnę charakterów" bo zmywanie to działka Łukasza ale jakoś się nie kwapi żeby zacząć. A ja dzisiaj buntowniczo śpię na kanapie po tym jak na mojej części łóżka pękły deski a stary stwierdził że to przez moje ciężkie dupsko

Więc spędza noc z Panią "Zosią rączkowską" dopóki pozna siłę kobiecego focha

-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Ja mam tak samo! o sylwek - może teraz, o walentyny, o urodziny ;p ale sam mówił ze to zbyt oczywiste ;p
No to mu dałaś ;p u nas nie ma zosi jest "renia"

No to mu dałaś ;p u nas nie ma zosi jest "renia"

reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Powiem ci ze mnie tez to obeszlo! jak bylam w gim , to się myslało o białej sukni, welonie na 10metrów!
Teraz? przecież ja wiem ze bedziemy razem, i obrączki niczego nei zmienią!
Priorytet - to dzidzi! a slub, kiedyś bedzie, ważne sa relacje między nami czy się układa i to co do siebie czujemy! slub to formalnośc, nic nie wnosi, tylko w urzędach łatwiej coś załatwic. tyle! kiedyś tak nei myślałam, teraz tak! a wesele - nawet go nie chce. Włozyłam całe serce w przygotowania do wesela siostry i koleżanki i mam dośc
nie potrzebuje wiecej!
Jak juz dojdzie do tego to wystarczy mi cichy slubek, bądz ceremonia w las vegas we dwoje ;p;p;p
Teraz? przecież ja wiem ze bedziemy razem, i obrączki niczego nei zmienią!
Priorytet - to dzidzi! a slub, kiedyś bedzie, ważne sa relacje między nami czy się układa i to co do siebie czujemy! slub to formalnośc, nic nie wnosi, tylko w urzędach łatwiej coś załatwic. tyle! kiedyś tak nei myślałam, teraz tak! a wesele - nawet go nie chce. Włozyłam całe serce w przygotowania do wesela siostry i koleżanki i mam dośc
Jak juz dojdzie do tego to wystarczy mi cichy slubek, bądz ceremonia w las vegas we dwoje ;p;p;p