reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

zrob rano to bedziemy oczy cieszyc

moj maz mnie dzisiaj zaskoczyl i kupil mi piekny, nowy laptop- jestem w szoku, bo nawet slowkiem sie nie odezwal o swoich zamiarach:-)

reklama
Nanncy romans w miejscu pracy :cool2:
Dokładnie tak!!! Na dodatek zakazany a taki owoc smakuje najlepiej:cool2: hihihi :-D Na szczęście krótko razem pracowaliśmy i jak tylko nastąpiła zmiana pracy, miłość rozkwitła na całego i trwa do dzisiaj :-)

Nula, tak, teściki rano wychodzą lepiej. MOja koleżanka w pracy miała strasznie pokićkane wyniki testów, aż w końcu któryś tam z rzędu, oczywiście poranny - pokazał wyraźnie.

Ashlee, jak to się stało, że dostałaś mój wymarzony prezent? :-D

Ostatnia edycja:
Nanncy moze ktos nam facetow podmienil :-p

teraz moge sie caly tydzien odwdzieczac mezowi :-D a pozniej znowu przyjemne czekanko

Ostatnia edycja:
Ja swojemu podgaduje zeby mi kupił na 30 urodziny takiego porzadnego robota kuchennego ktory bedzie mial przystawke do zagniatania ciasta drozdzowego ale one strasznie drogie ok 2000zł urodziny mam w kwietniu moze sie doczekam.

A ksiazka super!!

nula jutro rano powinno być lepiej

a mój stary ostatnio coś na allegro pierścienie ogląda więc się może szarpnie na jakiś pierścień mocy w moje ćwiartkowe urodziny :-)

Annie - ja tak wałsnie myslałam ze mój na 25 klęknie na to kolano, ale juz po ur i pierścienia nie ma :) no to czekamy! :-) Kolejna rzecz na którą czekać musimy! ja mojego póki co faszeruje folikiem, jak przyjdzie ten prenatal no to już bedzie je łykał i poprawiał jakość żołnierzyków! Dodam tylkko ze gin powiedział ze jego plemniory nadają się na inseminację bardziej niż naturalne poczęcie! ale mam nadzieje ze to kwestia tesj sauny z której mocno korzystał i to się zmieni..! i to szybko! a może wystarczy te kilka żołnierzyków i dotrą do celu!!

Nula - a widzisz! wiedziałam ze kryska zniknąc ot tak nei mogła :)

Marcia - wymagający prezencior! :-)

Ja po fitnessie , naładowana, szaleje w mieszkaniu i sprzątam! dziś przy tv prasowanie mnie czeka!

Kasia ja już na tyle okazji miałam nadzieję :-D ale stary stwierdził że on chce tak "bez okazji" i mnie zaskoczy. Ale ostatnio się zmieszał strasznie jak looknełam czego szukał na kompie więc nie wiem nie wiem :confused:

Mnie się dzisiaj nic nie chce i bojkotuję nawet zmywanie naczyń. Pozatym mamy w domu "wojnę charakterów" bo zmywanie to działka Łukasza ale jakoś się nie kwapi żeby zacząć. A ja dzisiaj buntowniczo śpię na kanapie po tym jak na mojej części łóżka pękły deski a stary stwierdził że to przez moje ciężkie dupsko :dry::-D a jak moje ciężkie dupsko skacze po jego wielkim bebechu w czasie fiku-miku to już się nie pamięta :-D
Więc spędza noc z Panią "Zosią rączkowską" dopóki pozna siłę kobiecego focha :-D

Prawda jest taka że mnie bardzo na tym nie zależy ani na ślubie ani na wyprawianiu wesela więc pewnie będziemy wiecznymi narzeczonymi :-D

reklama
Powiem ci ze mnie tez to obeszlo! jak bylam w gim , to się myslało o białej sukni, welonie na 10metrów!
Teraz? przecież ja wiem ze bedziemy razem, i obrączki niczego nei zmienią!

Priorytet - to dzidzi! a slub, kiedyś bedzie, ważne sa relacje między nami czy się układa i to co do siebie czujemy! slub to formalnośc, nic nie wnosi, tylko w urzędach łatwiej coś załatwic. tyle! kiedyś tak nei myślałam, teraz tak! a wesele - nawet go nie chce. Włozyłam całe serce w przygotowania do wesela siostry i koleżanki i mam dośc ;) nie potrzebuje wiecej!
Jak juz dojdzie do tego to wystarczy mi cichy slubek, bądz ceremonia w las vegas we dwoje ;p;p;p

Do góry