reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nie ma za co Emalia :) wiesz co bety na razie nie zrobię bo czekam na wypłatę męża a ma mieć na koniec miesiąca. Po test pójdę za godzinę ale chyba zrobię dopiero jutro żeby był z porannego moczu

Cześc dziewuchy!

Ja dzis od rana sobie sprzatam mieszkanko tak na tip top z małym przemeblowaniem!

Książkę czytam od wczoraj! niezła jest ;p

Nula ja czekam na info testowe!!

Udało nam się zamówić prenatal probaby za 100 (a aptece internetowej, bo normalnie 120) a to dwa opakowania na miesiąc idą!

A ja mojego w szkole poznałam! Razem chodzilismy do liceum i w ost klasie zaczęliśmy ze sobą więcej gadać i się dorczyć ;p (wczesniej bylam zajeta - w sumie nie chciałam się wiązać od razu) no i w wakacje po liceum dałam mojemu kosza! po czym w październiku sama go o chodzenie poprosiłam, a on był w cięzkim szoku :-D Od tego czasu jestemy razem, no i mój tez się uchował i jestem jego pierwsza i ostatnią no i on dla mnei też :-)

Ashlee - fajna historyjka z Twoim, ależ ślubek szybko :) i spoko ! ja czekam na kolejny krok mojego ;p

Ostatnia edycja:
dzięki Kasiu :) mój też był uchowany i byłam dla niego pierwsza no i oczywiście ostatnia :) i on dla mnie też :)

mam dobrą wiadomość :) dostałam kasę z zusu bo jak sie dowiedziałam, że mi umowy w pracy nie przsedłuża to poszłam na l4 i dostalam 330 zł także jutro lece na bete :) a teraz pędzę do apteki kupić ze 2 różne testy i będę robić :-D mam nadzieję, ze otrzymam jednoznaczny wynik i nie będę już miała wątpliwości :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! Melduję się po 2 dniowej przerwie, za chwilkę nadrobię wszystkie zaległości lekturowe, co tam się działo u Was :tak:.

A tymczasem u mnie dziwne rzeczy strasznie. Dziś 6dc, nadal leciutko plamię na brązowo po @ ale jest to raczej brązowy śluz a śluz ten jest mega rozciągliwy i w sumie ma cechy śluzu jak najbardziej płodnego. Czy to możliwe, że już mam płodne dni? W ciągu niemal 1 dnia z buzi zniknął cały trądzik przedokresowy, buzia jak marzenie....a wczoraj wieczorem zaczęły się dziwne pobolewania podbrzusza i jakbym nie mogła czasem usiąść na pupie (takie ukłucie) :dry:. A dzisiaj ewidentnie kurczowe pobolewanie podbrzusza aż mi włosy stanęły na rękach z bólu a za chwilę przeszło. Przypomina mi to bóle owulacyjne albo te, z którymi trafiłam do gina 2 cykle temu, wtedy wyszła torbiel... Obawiam się, że i ten cykl będzie stracony...:no: Testy owulacyjne dojadą dopiero jutro. Mierzę solidnie tempkę od 3 dni, może ona coś wykaże...

Nula ja też czekam na Twój teścik i na GRUUBBE krechy, będę się mocno zapatrywać jak fotkę pokażesz :tak:
Nanncy proszę nie zakładać najgorszego, spokojnie mierz tempke i czekaj na testy, będzie dobrze

Ostatnia edycja:
Ashlee, bo ze mnie to taka straszna panikara jest :baffled: Ale postaram się uspokoić:tak:. Jestem bardzo ciekawa tempki w tym cyklu i testów owu.

Emalia, pisałaś o Ovufriend. Ja mam tam swój kalendarzyk ale nie mam abonamentu i nie widziałam, żeby był konieczny...Tzn jest taka opcja i wtedy masz tam jakieś dodatkowe funkcje ale powiedzcie mi, wydaje mi się, że tam można kontro prowadzić bez tego abonamentu również. Mam rację?

reklama
Do góry