reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Wiedziałam że Wam się spodoba :-D mnie też jest obojętne kiedy. Wiadomo, że na wiosnę jakoś najwygodniej.

A ja nie wiem juz co mam myśleć. Dzisiaj nie mam już żadnych objawów nadchodzącej @. Nawet mnie podbrzusze nie boli...:baffled:

Wiedziałam że Wam się spodoba :-D mnie też jest obojętne kiedy. Wiadomo, że na wiosnę jakoś najwygodniej.

A ja nie wiem juz co mam myśleć. Dzisiaj nie mam już żadnych objawów nadchodzącej @. Nawet mnie podbrzusze nie boli...:baffled:

No to będą kolejne II kreseczki:tak:
Od wczoraj nie ruszyłam moich ukochanych owoców - czyżby to te "odrzuty" i zachcianki?:-)
Mój eM nadal jest w szoku,hahahaha,jakbyście widziały wczoraj Jego minę,hahahaha:-D Biedny, aż mi Go żal, ale wiem, że On tak ma, że się musi z myślą oswoić. Zresztą ja też, pomimo tego, że się cieszę, że Maciuś (czuję, że to będzie chłopak) sobie rośnie zdrowo, to też jestem w szoku i są momenty, że ogarnia mnie panika jak My sobie damy radę i czy będziemy potrafili wychować dziecko na dobrego człowieka. Poza tym jestem non stop zmęczona i cały czas bym spała. A jak śpię, to mam takie sny, że nawet po gandzi człowiek, chyba, tak nie ma (nie wiem jak to jest po gandzi, bo nigdy nie paliłam):confused:
Z tego, co pamiętam, to jutro kolejny wysyp testujących,prawda?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
butterfly nie pozalujesz ;-)

annie no to trzymamy kciukasy &&&&. Zacznijcie już ten wątek październikowy i czekać tam na nas :-)

witam się i ja :) jutro termin @ a tu zero objawów, mówię Wam nic nie ma... także bardzo się z tego cieszę :) mój mąż wczoraj nawet zauważył, że mi żyłki powychodziły na piersiach... także jutro testowanko :-) i ciągle mam dużo białego śluzu...
Annie filmik extra :-D a skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro :)
Asia ja tą książkę sobie ściągnęłam w pdf i mam na komórce :)

nula ja zaczekam spokojnie do niedzieli :-) sytuacja sama się wyjasni. Ale trzymam za Ciebie kciuki. Wogóle za Wszystkie trzymam mocno :tak:

witam się i ja :) jutro termin @ a tu zero objawów, mówię Wam nic nie ma... także bardzo się z tego cieszę :) mój mąż wczoraj nawet zauważył, że mi żyłki powychodziły na piersiach... także jutro testowanko :-) i ciągle mam dużo białego śluzu...
Annie filmik extra :-D a skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro :)
Asia ja tą książkę sobie ściągnęłam w pdf i mam na komórce :)

jestem przekonana, że zobaczysz II na teście:tak:
Będziemy razem październikówki zakładać:-)

A co się z SeeYou dzieje? Halo, proszę Pani?

reklama
:-D a ja hmm? Listopadówki :-D albo Grudniowe Mamusie :-D chociaż na listopad nawet nie liczę bo nie wiem czy mam w ogóle owulację w tym cyklu :szok: a kolejna stymulacja dopiero po @ więc test by wypadł w marcu :szok: ojojoj :-D:-D

gorzej jak obletę cały 2013 rok miesiacami i nic :-(

Do góry