reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D no oczywiście, jak ja taki uparty przykład na podawane leki :-D i jeszcze się zbulwersowałam na moją mamę :zawstydzona/y: najpierw wszyscy zgodni chórem,że do dzieła a teraz głupie docinki,że najpierw mam iść do pracy sobie zarobić jak usłyszała,że znów muszę jeździć do Poznania na monitoring itp.

No tak cwana bestia - tylko gdzie ja mam tu iść ... jak nic tu nie ma. :-( Z resztą kobita ma swój świat czasami, a co ona myśli że ja się nie wkurzam,że tyle wynosi ta kuracja? a co ja mam za winę,że przyplątały mi się te gówna :baffled: a taka jej gadka,że sobie najwyżej adoptujemy też mnie doprowadza do zieloności :-:)wściekła/y:

za pierwszym razem zjechaliśmy na debet i teraz też jak trzeba będzie, nikt jej nie prosi o pomoc finansową :wściekła/y: jako tako ale damy radę i zaoszczędzimy dalej. Teraz zaoszczędziliśmy dużo na pierdołach typu słodkie itp. Że nawet mój stary se kupił 2 pary spodni hahaha :-D

Ostatnia edycja:
No to się tak wydaje ale ograniczając wydatki chociażby na spożywkę można dużo zaoszczędzić. Mój stary dostaje kartki z kopalni na jedzenie 11,80 za każdy dzień pracy. Więc pod koniec tygodnia jedziemy wybrać co chcemy za te kartki a kasiora zostaje w kieszeni :tak:

Avensis mam nadzieję, że Twoje przeczucia się okażą prawdziwe... powiem Wam, że ja sama jakoś inaczej sie czuje, czasem mam te pobolewania jeszcze w podbrzuszu ale już rzadziej... no i tak dużo tego śluzu jest... no chyba, że już mi poszło na głowę i mi się to wszystko tylko wydaje :-D

Avensis mam nadzieję, że Twoje przeczucia się okażą prawdziwe... powiem Wam, że ja sama jakoś inaczej sie czuje, czasem mam te pobolewania jeszcze w podbrzuszu ale już rzadziej... no i tak dużo tego śluzu jest... no chyba, że już mi poszło na głowę i mi się to wszystko tylko wydaje :-D

Ja też miałam dużo białego śluzu, a pobolewania, ale to dużo słabsze niż na @ mam do tej pory. Nie mam też żadnych plamień, więc nie miałam plamienia implantacyjnego.
Nula, trzymam kciuki,żeby jutro byly II i za resztę testujących też mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Annie, no nie mogę z tego filmiku :-D Wy to mnie zawsze rozweselicie z rana hahahaha :-)

A ta książka o której piszecie wszystkie.. - muszę oblukać o czym to :happy: Jestem książkarą straszną, czytam raczej kryminały ale rozpaliłyście moją ciekawość...

Dziękuję (!!!) bardzo wszystkim za informacje na temat testów owulacyjnych. Wysuszę włosy, ogarnę mieszkanko i zaraz sobie któreś z nich wybiorę :tak:

A z dzisiejszych frustrujących mnie spraw to mam 3dc a okres jakby zniknął. Właściwie tylko 1 dzień miałam tak, że leciało, potem 2dc sporo rano a popołudniu to już prawie nic, wystarczyła wkładka. Dzisiaj znowu skąpo, zauważyłam sam śluz brązowy, martwi mnie to. Dodam, że zauważyłam to już kilka miesięcy temu, zanim zaczęłam Duphaston i staranka. A kiedyś miałam taką @, że hoho....a teraz? Jest tak, że trwa 1--2 dni, czasem 3 coś poleci a takto jasnobrązowy śluz do 8dc... :no:

Ktoś miał dzisiaj testować tylko kto? Przyznawać się szpieg-w-pracy.jpg

Jestem kochane.
Nie mam za bardzo czas poczytać. Mam nadzieję ,że wszystko u was dobrze. Trzymam kciuki za testujące.
Ide domek odgruzować. Będę później :*

Nanncy- ja w tym cyklu miałam podobnie. Dużo słabszy okres , dzisiaj wkładka i prawie nic już nie leci. Troszkę brązowego. I nic mnie nie bolało tym razem.

Annie coś chyba Twój detektywistyczny nos się popsuł :-D bo dzisiaj nikt nie testuje, dopiero jutro jestem ja i jeszcze ktoś tylko nie wiem kto!
Ale mi organizm napędził stracha! Wróciłam ze sklepu i czuje, że coś mi leci.. i myśle sobie pewnie @ przyszła, lece szybko do wc a tam pełno białego śluzu i to on mnie tak wystraszył :szok: ja do jutra to chyba całkiem osiwieje

reklama
A ja się dziś dowiedziałam że moja bratowa jest w ciąży, nawet nie wiece jak się cieszę :) starali się ponad rok :)

___________________________________________________________________________________________________
herbata paragwajska napar z Andów

Do góry