reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nancy

1. Ja kupowałam te najtańsze na allegro, duży zestaw i do tego w gratisie są ciążowe Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt +5 test ciążowy (2944692165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2. Ja tam sikam w jeden i ten sam, oczywiście potem go myję i suszę ;-)

3. Nie mnie oceniać czy są warte zachodu bo do tej pory wychodziły mi negatywe, hmm... pewnie dlatego, że nie byłam w ciąży :-D no cóż, tutaj muszą wypowiedzieć się dziewczyny, które zaszły i wtedy mogą powiedzieć który test i co im pokazał w którym dniu.

reklama
Nancy ja kupowalam te
http://allegro.pl/50x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i2951863737.html
Glownie dlatego ze podana jest czulosc tych testow a to jest wazne . Te maja ok . Sprzedawca nazywa sie przedciaza

Ostatnia edycja:
karola chyba kupowałyśmy na tej samej aukcji :-D co u Ciebie? dawno tu nie byłaś

marcia jak małża wypościsz to sam będzie aranżował :tak:

mam jeszcze pytanie do Was może głupie ale kto pyta nie błądzi :-) w czasie okresu mierzycie temperaturę też dowcipnie? czy trzeba ją mierzyć?? bo widzę że niektóre dziewczyny odpuszczają pomiary jak mają @

Ostatnia edycja:
Dobrej nocy Dziewczyny :-)

Ide poczytac, bo wciagnelam sie w Piecdziesiat Twarzy Greya :zawstydzona/y: a po tym mam taka ochote na ...:zawstydzona/y: ;-) ze az ostatnio nawet moj po upojnej nocy mowil - "co ta ksiazka z toba robi:-D "

Annie - ja nie mierze, przynajmniej nie na poczatku jak mnie zalewa, dzis już miałam, ale spałam 3h i wstawałam o 6 a mierze o 7.30 wiec - jutro zaczynam ;]

Ashlee - cóż to za książka! ktoś ją tu czytał chyba już :):):)

Witam sie porannie!

u mnie malymi kroczkami spada temperaturka znaczy sie dolacze do lutowych staran.;-)

co do mierzenia to przewaznie mierze pod jezykiem i wtedy to nie ma znaczenia ale raz mierzylam dowcipnie i wtedy odpuscilam i zaczelam po bo to nie wplywa na wykres obys potem mierzyla regularnie o tej samej porze i bedziesz miala obraz swoich cykli

reklama
Avensis ja mam na ipadzie taka aplikacje, takie kolo jak czasami maja ginekolodzy to wychodzi ze 4 tydzien rowno i termin na 04 10 2013.

Annie to zycze powodzenia , powiem ci ze duzo daje te mierzenie bo wiesz czy ta owu byla czy nie dowiedzialam sie jaka mam faze lutealna, i wiem kiedy mam dostac okres tak konkretnie ale powiem ci ze ja mierze od wrzesnia i juz mi sie tak nie chce ze szok ale trzeba to trzeba.

Do góry