reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
avensis szkoda, że tego nie widziałyśmy :)

jaką miał minę? co powiedział?
Mina zaskoczona i lekko niewyraźna, ale zadowolony :-)Im więcej czasu mija, tym bardziej jest sobą:tak:
Dla mnie to też max nowa sytuacja i milion myśli w głowie, ale to dlatego, że to zmiana o 180 stopni. Potrzeba trochę czasu, żeby się przyzwyczaić do nowej sytuacji:tak:

Wszystkie chciałybyśmy mieć taka tajemnice. Ja jak się w końcu uda to powiem najbliższym jak sie zacznie 2 trymestr zeby w razie czegos nie tłumaczyc sie znowu. Coraz bardziej zaczynam se uswiadamiac ze jak bede w ciazy to bede swirowac na maxa bo bede sie bała powtórki z przed 1,5 roku , oo i stary se od sexiku odpocznie ze 3 miesiace to wtedy doceni:-)

Doceni doceni :)

Mnie jakies choróbsko zaczyna brac, wiec musze działać! Trzymajcie sie dziewuszki - miłego wieczoru - niech niezaspokojone staraczki zostaną zaspokojone :-D

Dziewczyny, chcę sobie zakupić testy owulacyjne z allegro.
1. Które polecanie?
2. Czy do każdego testu muszę mieć nowy sterylny pojemniczek na mocz czy wystarczy mi jeden, którego będę używała tylko do tego celu? (może to głupie pytanie, wybaczcie...):zawstydzona/y:
3. Czy te testy ciążowe paskowe, dodawane często na aukcjach allegro są warte zachodu? Czy też lepsze są te kupowane w aptece?

Dziękuję za odpowiedzi na moje pewnie "śmieszne" pytanka :eek: ale naprawdę jestem głupiutka co do tych testów.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry