reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam i ja. Wredota powoli się kończy i czekam na testy owu :biggrin2:

Avensis- zostań kochana z nami i nie pij za dużo herbaty malinowej.
Buterrko- super ,że się pogodziliście. Tak trzymać :*
Annie- fajnie sobie zrobiłaś. Podoba mi się :) A na teścik może za wcześnie?
nULA- a może to na dwie piękne kreseczki. Czekamy z Tobą.
Anulka- trzymam kciukiza teściki. A może jakiś wieczorny nastrój? Świece, pejcze ha ha żarcik.:-D Może spróbuj go zaczęcić sposobem.

A ja na obiad dzisiaj zrobie makaron ze szpinakiem na życzenie małża mego :-D

Emalia dziekuję :) no ja mam dostać @ 27-28 ale wątpie żeby coś się zmieniło bo mam tak wysoką prolaktynę że raczej niemożliwe żebym zaszła. Mam plan zbic ja w tym miesiącu.
Jak robisz makaron??

:-D haha. Trzeba zainwestować :
4811712.jpg

Haha dziewczyny jak ja wyskoczę z tańcem i pejczami to on się prędzej posika w majty niż coś mu się podniesie :-D
nie no mam tam jakieś asy w rękawach, ale trzymam je na odpowiedni czas ;) a teraz niech hoduje piękne tłuste plemniczki dla mnie :-)

ŁOOOOAAAAAA!!! Jaki strój :) no jak mojemu deprecha sezonowa nie przejdzie to trzeba będzie zakupić :D

Ostatnia edycja:
emalia--> malinowa herbata nie bardzo dla kobiet w ciąży?:no: Nabędę dziś o smaku pomarańczy.

Umówiłam się na wizytę do gina na 30.01. Wiem, że to może być za wcześnie, ale wole wcześniej iść i uzyskać odpowiedź na wszelkie dręczące mnie pytania. Później 13.02.mam kontrolę u kardiologa i liczę, że wszystko będzie OK.
Dziewczyny, mam wrażenie, że to wszystko się dzieje, ale tak trochę obok mnie. Cieszę się bardzo i wiem, że i eM i Teściowa i moi Rodzice będą się bardzo cieszyć i kurczę, tak ciężko mi milczeć, że na teście są II kreseczki. W sobotę Im powiem:tak:

W ogóle, to chciałam powiedzieć, że jesteście super i cieszę się, że trafiłam na to forum:tak:

reklama
Haaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jestem rozwalona :-D
Ale wy macie fantazje.

Annie- jeszcze nic przesądzonego. Jeszcze kilka dni zostało do terminu więc głowa o góry. A co do prolaktyny, to już inne rzeczy widziałam i dziewczyny zachodziły. Jestem cały czas z Tobą!:tak: Makaron gotuje :) Szpinak smażę na masełku na którym wcześniej odsmażam zgnieciony czosnek. Jak sie podsmaży dodaje śmietanę , pieprz i sól i włala :) na wierzch można jakimś serkiem posypać.
Anulka- hoduj , hoduj. Mój sobie sam wczoraj ziarna dyni zakupił. He he lekcja nie poszła w las :)
Avensis- z tego co wiem, herbata malinowa, zielona i niektóre ziółka nie sa wskazane w ciązy. Jedna raz na jakis czas nie zaszkodzi, ale nie wolno przesadzać. Ja uwielbiam czarną herbatkę z pomarańczą z biedronki. Pudełko w tydzień znika:-)

Do góry