reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ale naskrobałyście tego dużo ;-) już nadrobiłam i szczerze mówiąc nieźle się uśmiałam :-D
Emalia oby to faktycznie były sygnały na 2 kreseczki :)
a ja właśnie w 20 minut zrobiłam placek i już się piecze :) przepis mam od mojej babci, to placek widelcowy :)

Cześć baby :p ale wy dziś nie zaspokojone chyba na całej lini jesteście ;p

Ja ogarnęłam egzam i mam 2,5 tyg ferii :) tylko weekendziki w pracy!!he he !

No i zaczęłam stymulacje! 90 pln mam nadzieje ze to bedzie moja najlepsza inwestycja!

Kasia gratuluję zaliczenia sesji i zazdroszczę ferii :) ja mam jeszcze przed sobą 2 egzaminy i kilka zaliczeń. Ostatni 10 lutego... ale myślę, że jakoś dam radę i też będę miała ferie :) no widzisz takie mamy tutaj mało zaspokojone baby na tym naszym wątku :-D i życzę powodzenia, oby stymulacja pomogła i pojawiły się upragnione 2 kreseczki

Nula - 10 lutego to ja już kończe feryjki własnie!jak sie nie pojawi druga to chyba narysuje ją bo ile ja czekać bede :-D

ok - wczoraj posiedziałam do przed 3 a wstawałam o 6 wiec - dobranoc laseczki ;p mam nadzieje ze mi się przez to wszytsko nei będzie sniła PRALKA i annie !! buhahahah:-D:-D:-D

Wyginałam śmiało ciało :-D

ja chyba już na ten cykl nie kupuje testu ciażowego bo się raczej nie przyda ale zastanawiam się nad testami owu.
Tylko nie wiem czy mi to za mocno nie zamiesza jak temperatura pokaze co innego a pasek testu co innego...:baffled:

reklama
oj ja Ci niestety nie doradzę w tym temacie... a powiedz mi masz jakiś test ciążowy w domu? żeby w razie czego zrobić? może jednak @ nie przyjdzie

Do góry