reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Annie ja powinnam dostać @ w sobotę o ile ten cykl też będzie miał 28 dni, także test chcę zrobić w sobotę właśnie.
Asia a jakie te cukiery toffi? Bo też się wybieram do biedrony to może kupię parę :-) a jak robisz tą sałatkę? z kapustą pekińską i majonezem m. in.?

nula a są takie na wagę :-D w białym papierku :-D i iryski takie małe kwadratowe :-D trochę się kleją ale są dobre! i kosztują 0.99 zł za 100 g :-D ja wzięłam po 3 garści i tych i tych i zapłaciłam ponad 3 zł :-D

tak sałatka z kapusta pekińską na to mięsko z kurczaka podsmażone z przyprawą kebab/gyros na to ogórek konserwowy,kukurydza na to majonez i ketchup i przykrywam jeszcze kapuchą :-D

Annie a kiedy powinnaś dostać @? ja robiłam testa w środę bo nie mogłam wytrzymać ale też wyszła 1 krecha ale to wiem, że było za wcześnie także teraz będę robić dopiero w sobotę chyba, że ta @ przyjdzie
Asia to ja robię taką samą :) ja szukam jakiegoś pomysłu na kolację bo obiady to babcia gotuje a ja robię mężowi zawsze kolację i na dzisiaj nie mam pomysłu...

Ostatnia edycja:
reklama
:-D moje misterne plany zostały zawalone :-( myślałam,że mój tata wróci w sobotę z trasy ( bo mama idzie w sobotę do pracy ) i myślałam,że chata będzie wolna :eek: a tu teraz mama dzwoni,że mam uszykować więcej obiadu bo wraca tata :baffled: i nici z figlowania rano :-(

Do góry