reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja jestem :) Siedzę i myśle, przyjdzie, nie przyjdzie @. Ehhhhh jeszcze ze dwa dni i bedzie jasne. Ale głodna jestem. Ide usmażyć sobie noge z rosołu :-) bo mi się chrupki orzechowe skończyły :sorry:

oj mnie też ząb boli :( byłam dzisiaj u dentysty i się okazało, że kanałowe leczenie muszę mieć... no i dzisiaj coś mi tam robił tzn. chyba czyścił ten kanał i teraz mnie boli :-(

emalia mi te same myśli chodzą po głowie. przyjdzie czy nie przyjdzie... zrobic jutro test czy poczekac do niedzieli... ale sie to mi dluzy

Ja już od tego comiesięcznego czekania chyba osiwiałam ( dobrze że mam pasemka i nie widać :-)). Ja jutro testuje, co mi tam :-D
Ashle- a jak sie czujesz? Masz jakieś objawy na to lub na to?

Właśnie sama nie wiem, brzuch nie boli jak zazwyczaj i wieczorami nie mogę opanować się żeby czegoś nie zjeść, chociaż nie wiem na co mam ochotę... wiec może to na @ a może nie-jak to się mówi - czas pokaże (chociaż Wy najlepiej wiecie co to znaczy czekać):-D

Emalia a Ty jak się czujesz?

Ja jak co miesiąc doszukuje się objawów, ale tym razem jest jakby inaczej. Brzuch mnie nie napie....jak ostatnio już z 5 dni przed @, piersi w sumie dopiero dzisiaj są jakieś ciężkie, większe i bolą ( a zazwyczaj już dobry tydzień przed zaczynały). I w głowie mi sie kręci na maxa. Swoje tez na wieczór zjadłam. :-D Ehhhh co ma byc to będzie. już lada dzień się wyjaśni co w trawie piszczy.:tak:

reklama
Dziewczyny, mam to samo, wczoraj dorwałam się do lodówki i jadłam wszystko co popadnie, a była 22:30 :szok: Też nie wiem czemu. Jedziemy widać na tym samym wózku....

A ja dzisiaj mam straszną płaczliwość...nerwy w pracy, stres ogromny...nie dziwne, ze nie mogę zajść w ciążę w takiej sytuacji.... nie mam nawet ochoty pisać, takiego mam dołaaaaaaaa :((((((((((

Do góry