reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Mój K też niestety pracuje w delegacjach - 2 tygodnie w pracy, 2 w domu.
Ale niestety w naszej miejscowości i jej okolicach póki co nie ma najmniejszych szans na lepszą pracę.
Gdybyśmy nie mieli mieszkania, decyzja o wyjeździe za granicę byłaby dużo prostsza.
Ale tez nie wyobrażam sobie żyć z dala od rodziny,przyjaciół...
marka bo mi się czasem spóźnia do dwóch dni :) nie wiem, czuję że będzie jedna kreska, a ten widok wpędza mnie w deprechę :D zaczekam, jak @ nie będzie, to zatestuję :)
marka jak twoja głowa?? marka jeszcze jedno pytanie, przed tym jak miałaś dostać @ i już jej n ie dostałaś, też Cię trochę bolał brzuch, a jak było z cerą?miałaś jakieś wypryski? chyba, że przed @ nigdy ich nie miałaś.

Ostatnia edycja:
seeyou u mnie bylo tak , brzuch mnie pobolewal jak przed @@ dlatego myslalam ze dostane... a co do wypryskow to o dziwo ich nie mialam a zawsze przed @@@@ mnie wysypywalo... no ale za to teraz sie znow zaczelo zaczynaja wychodzic:)

A ja muszę się wsiąść w garść :tak: dużo nerwów mnie kosztowała sprawa z UP i teraz czekam na jej rozstrzygnięcie. Mam nadzieje,że wytrzymam jakoś , ale to tylko jeden dzień a ją będę widziała tylko dziś do wieczora bo jutro na 6 jedzie do pracy ;-) a z egzaminu uciekam na pociąg do domu :-D

Not this time....
Zrobilam test i oczywiscie negatywny :-(

przykro mi, ale być może za wcześnie zrobiłaś test?:tak:

anulka szkoda ze nic nie wyszlo...ale wiadomo ze u kazdej inaczej stezenie wzrasta wiec jak @@ nie przyjdzie ponownie zrobisz test... mimo wszystko trzymam kciuki:)
ja z tego wszsytkiego wczoraj dostaalm mega silnego bolu glowy i zadzwonilam dzis zeby wizyte przyspieszyc bo do glowy dostane:/znaczy na jutro mam ta wizyte:)

Tyle razy pisałam że masz się nie denerwować, tyle z tego dobrego że idziesz wcześniej. :-)

Ja do czwartku będę się tu pojawiać raczej rzadko, bo ma kolosa i niestety muszę ogarnąć temat. Mam nadzieje jednak że łatwo mi wejdzie.:tak: ale niestety coś czuje że ciężko pójdzie widząc mój zapał:-D

Butterku spokojnie dasz sobie rade bo sprytna dziołcha jesteś :-)

ja właśnie zjadłam parówkę z białą czekoladą :baffled: strasznie dziwne smaki mam

:happy2: no, wykąpana i pachnąca - wzięłam już kąpiel co by teściowej nie narażać na straty materialne hehe :-D u niej jedynie z racji @ się szybko wezmę prysznic podwozia i już :-D

annie też jem czekoladę :D krówkową

a ja dopchałam sie do swojej gin i powiem wam ze tak jak myslalysmy ze wzieta luteina w nieodpowiednim momencie moze zrobic wiecej złego niz dobrego i dobrze ze nie wzielam wiecej jej bo generalnie powiedziała ze musze byc na 100 % pewna ze owu była zeby wziac bo inaczej zablokuje. poleciła mi zebym sie zapisała na kurs Crighton Model System który uczy jak dokładnie obserwowac sluz i kiedy sie jest najbardziej plodnym tylko ze problem polega na tym ze jedno spotkanie kosztuje 150 zł a trzeba min 3 o ile zatrybie szybko o co biega i tak pomyslalam ze poczekam do konca cyklu zeby wiedziec czy sie udalo czy nie jak sie udalo to nie bede sie zapisywac a jak sie nie udało to sie zapisze. generalnie mam nie brac lutki do poki nie bede bezblednie odczytywac sluzu i powiedziała ze nie ma co sie rozdrabniac i obserwowac i sluz i temperature i testy tylko nauczyc sie o tym sluzie i tego sie trzymac. takze tak czy siak nastepny cykl odpuszczam w takim sensie ze nie bede zapisywac tego wszystkiego tylko bede obserwowac ten sluz. Mam nadzieje ze ta jedna dawka nie zaszkodziła:no:

reklama
Dziewczyny proszę mi tu nie robić "smaka":-) na czekoladę! A zwłaszcza krówkową :-p

images.jpg Mój język ma się tak, jeśli mowa o krówkowej

Do góry