reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

nula dzieki juz czytalam myslałam bardziej o tym ze któras sie z nia zetknela
basik ja pewnie do ciebie dołącze z koncem stycznia wiec bedziemy walczyc dalej moze luty.....?

reklama
Basik ja pewnie niedługo do Ciebie dołączę, bo juz powoli czuję w kościach zbliżającą się @.

Dziewczyny ostatnio mam cykle ciut krótsze 26-27 dni, myślicie że to OK?
Poza tym, że mam częściej szanse na owu to wlaśnie nie wiem czy to git czy za krótkie?

Już mam nowy plan w ziązku z niepowodzeniem styczniowym...jak @ przyjdzie ok środy to owu będzie ok 30 stycznia i wtedy teścik jakoś przed Walentynami :) moze będę mogła zaskoczyć nowiną mężusia w to wspaniałe tandetne "święto" :-D

dziewczyny powodzenia na tych wszelkiego rodzaju egzaminach!

trzymam kciuki za testujące!

o jaaa, widzę, że niektóre z Was mają już ferie, ale Wam zazdroszczę, i jaką super pogodę macie :tak:
ja niestety dopiero odpocznę za miesiąc, bo łódzkie w tym roku zaczyna ferie w ostatniej turze :baffled:
ciekawe jaka będzie wtedy pogoda, oby był śnieg bo wybieramy się z mężem na tydzień w góry pośmigać na desce. Czy są tu jakieś entuzjastki sportów zimowych? pozdrawiam

Ja jeżdżę u siebie i na tylko na wybranych(mimo że lubię jeździć, to boję się strasznie stromych stoków):-) Więc na Bani i Kotelnicy. Mój S lub stok na Harendzie i Nosal w Zakopanem.

A ty masz jakiś ulubiony wyciąg?

Dziewczyny, strasznie się dziś zmartwiłam. Stałam sobie w łazience przed lustrem, szykowałam się do sklepu a tu nagle kap, kap, kap..... krew z nosa !!! :shocked2: Ostatnie krwawienie z nosa miałam chyba 5 lat temu bo zdarzyło mi się to może kilka razy w życiu. Leciało dziś i leciało, nie mogłam zatamować... Przemęczona raczej nie jestem bo byłam na zwolnieniu teraz, bardzo dbałam o siebie i odpoczywałam, wszystko w domu robił mąż.... właśnie mam wrócić do pracy a tu coś takiego...
W dodatku PMS jak stąd do Ameryki. Dziś 22dc. Niech już ta @ przyjdzie bo mam dosyć, chcę już to mieć za sobą i zacząć nowy cykl...

reklama
Do góry