góralka1990
Fanka BB :)
emalia ja już nie mam nadziei żadnej ... testy były masakryczne, szczególnie ten bobo.
a acona nie kupię ponieważ zostały wycofane i są niedostępne
Kochana ja kupiłam na allegro, w aptece. Myślę że powinny być ok. Zrób test jeszcze za parę dni, bo to jest może za wcześnie.
annie. no nie dzisiaj ... ale jestem taka zła, załamana i bezradna ... Wyniki mam dobre :-( jajo było, monitoring był i klapa!!!!! Kurczę, człowiek zaliczył wpadkę w 1 cykl po odstawieniu anty a teraz nawet stymulacja nie pomogła ... teraz mojego G przetrzepie ... ale wierzę,że żołnierze są O.K , w końcu raz trafił
Ty chociaż wiesz że Twój trafił raz, teraz będzie nasz 4 cykl starań, nie chce robić wszystkich badań, siać panikę. :-( Ale czasami mam różne myśli, czy nie ma z którymś nas problemu?:-(
ja nie wiem jak to jest, my się już tyle staramy od poronienia i nic ... a koleżanka miała ślub 1.09 jeśli się nie mylę i co ... od razu w ciąży!! ( a okres dostała tego 1.09 haha ... przed ślubem )
Wiem o czym mówisz, znam parkę która miała ślub 25.08 a przed świętami dowiedziałam się że jest w 3 miesiącu.
Wiecie co zawsze mi się kojarzy w takich sytuacjach scenka z serialu "Seks w wielkim mieście" jak Charlotte nie może zajść w ciążę. Jak mówi w wolnym tłumaczeniu: gdybym wiedziala ze nie moge zajsc w ciąże to bzykalabym sie ze wszystkimi
dokładnie
U mnie @ rozkręciła się na maksa i chyba nadrabia za zeszły cykl. Dwa dni wyjęte z kalendarza Zdycham...
No i idę w ślady Lori i marki, w tym cyklu codziennie, w dni płodne. Bo tak sobie teraz myślę, że może nie udało mi się trafić, chciałam co dwa dni by żołnierzyki miały moc, ale jak wiecie mój mężulek nie stanął na wysokości zadania w wigilię, a wtedy wyszedł mi pierwszy raz pozytywny test owu. Może przegapiłam? Tak więc w tym cyklu się nie dam, i jeżeli znowu nic to już bedę się zastanawiać nad jakimiś badaniami chyba.