reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

:sorry2: ja nie wiem jak to jest, my się już tyle staramy od poronienia i nic ... :baffled: a koleżanka miała ślub 1.09 jeśli się nie mylę i co ... od razu w ciąży!! ( a okres dostała tego 1.09 haha ... przed ślubem )

reklama
a u mnie chyba pojawił się dzisiaj właściwy śluz :) dziś 13dc i jednak staram się myśleć pozytywnie, że test owu będzie na plus :) dziewczynki musimy być dobrej myśli i wierzyć, że się uda bo z pesymistycznym nastawieniem to faktycznie nic nie wyjdzie

Wiecie co zawsze mi się kojarzy w takich sytuacjach scenka z serialu "Seks w wielkim mieście" jak Charlotte nie może zajść w ciążę. Jak mówi w wolnym tłumaczeniu: gdybym wiedziala ze nie moge zajsc w ciąże to bzykalabym sie ze wszystkimi :happy:

Nanncy z tym sluzem to faktycznie roznie bywa i on chyba tez wystepuje bardziej przed owulacją i ja se zawsze tlumacze ze przeciez do konca nie widzimy co tam w srodku sie dzieje i ze go nie widac na zewnatrz to wcale nie znaczy ze go nie ma

marka tak chcialam zrobić rzucić sie na zywiol ale wlampiam msie w te wszystkie symptomy bo musze zaczac brac luteine i boje sie ze wezme ja w złym momencie i zamiast pomóc zaszkodzi.

A co do zołnierzyków to ja tez mam schizy czy sa ok ale juz dwa razy sie udało ....no ale nie zamierzam czekac na niewiadomo co i tak jak wam pisałam kupiłam wczoraj ten permen i mysle ze na pewno mu nie zaszkodzi a moze tylko pomóc

jest jakas iskierka nadzieji bo znowu pojawil sie sluz :-)

Ostatnia edycja:
U mnie co prawda śluz jest ale nic poza tym. Nie czuję jakbym miała owulkę. Wrócę do domu to zrobię test ale jakiś cudów się nie spodziewam. :dry:

reklama
Aniu ja też jakichś wielkich objawów nie mam, to podbrzusze tak momentami pobolewa i takie lekkie kłucie czasem w prawym jajniku... ale zobaczymy

Do góry