reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola - no prawie się pobeczałam .... to napewno Twój Kotek tylko w innym futerku :happy2: Ja również jestem kociarą a mój Kotecek siedzi właśnie na kolankach i z tego powodu ciężko mi pisać na kompie heheh

Kasieczek - Duphaston biorę 1 tabletkę dziennie od 16dc przez 10 dni. Gin chyba wiedział co robi? Jak do niego poszłam 13dc to miałam torbiel 2,5cm z niepękniętego pęcherzyka i straszne bóle. W domu doczytałam o tym blokowaniu owu ale czytałam też, że niby 1 tabletka nie blokuje, jak również, że luteina blokuje a duhpaston nie. Obecnie mam mętlik w głowie :baffled:

reklama
Witam dziewczyny :) też jestem staraczkiem grudniowym i chciałam się dołączyć, bo w grupie raźniej ;) tym bardziej że to czekanie jest takie długiieee

emalia - fajowskie zwierzaki :tak: ... moja siostra na brytyjczyka i kicia też jest super ale widać że całkiem inny ma charakter niż mój. Ona to taka że pójdzie tylko tam gdzie chce, trzeba być dla niej dobrym to moze sie zlituje położy na kolanach ale tez jest słodka. No taka spokojna damulka. Mój za to mały diabeł wcielony który na krok cie nie odstąpi. Dobrze że mu przeszło ściąganie firan :sorry2:

Ashlee - witamy :) ... kiedy testujesz?

kurcze no właśnie ten czas najgorszy, jak przyjdzie co do czego to tak sie wleeeeeeeecze. Najpierw czekanie na owu, potem na test a ja teraz sie nie moge doczekać serduszka :sorry2:

2 miesiac staran, na ten miesiac mialam juz testy owu zakupione i dokladne mierzenie bylo... w poniedzialek rano byla owu, bo w niedziele testy juz wyszly pozytywnie, a teraz odczowam cale podbrzusze i zastanawiam sie dlaczego?

reklama
No ja bardzo podobnie do Ashlee, również 2 miesiąc starań. Do Gina trafiłam przez bardzo silne kurczowe bóle brzucha pojawiające się od wielu miesięcy, często w połowie cyklu. Gin po wstępnym badaniu zdiagnozował pojawianie się pojedynczych torbieli z niepękających pęcherzyków(stąd ból), prawdopodobnie brak owu w niektórych cyklach i niski progesteron. Od obecnego cyklu prowadzę bardzo szczegółowy kalendarzyk cyklu aby wylukać "co jest grane" ;-)

Ashlee - czekam na ten teścik razem z Tobą, ja robię 17ego...jeszcze całe 10 dni...

Ostatnia edycja:
Do góry