reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dobry wiecier :)

Ja tu widzę niezłe afery a my dziewczyny musimy się pozytywnie nakręcać. Proponuję ćwiczenia relaksacyjno-wyciszająco-odmóżdżające: wszystkie teraz robimy przeciągłe oooommmmmmmm :-D
Wybaczcie ale mam głupawkę a mój stary już śpi.

A tak z innej beczki zamówiłam na allegro testy owu 1,40zł za sztukę więc będę siurać dzień i noc :-)

reklama
góralka jak czytam niektóre Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, tak jakbym siebie czytała!:D no ale głowa do góry!!!!!!!! Jeszcze jest nadzieja :))
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.
Jeny dziś to mnie już kręgosłup i tyłek boli od tego leżenia przed laptopem, ale przynajmniej mam za sobą 3/4 napisanej pracy!!! :) a tak apropo dalej się przypominam żadna z was nie miała systemów ochrony prawnej w UE ?
Ja też mykam do spania, biorę gazetę do ręki (zawsze tak mam przed zaśnięciem,żeby mi się oczy zaczęły kleić).
dobrejnocy wszystkim !!! :*
P.S. annie <oOoooOOoooMmmmmMMMMMmm>

Ostatnia edycja:
kasieczek gratuluję zdolności manualnych :-) zamierzasz produkować więcej? bo jak tak to ja zamawiam!!!:-D
ja dostałam pod choinkę maszynę do szycia bo sama sobie zażyczyłam od chłopa z zamiarem że zostane kolejną Coco Chanel a jedyne co udało mi się dotychczas zrobić to przyszyć się do kawałka materiału

Seeyou powodzenia z tymi systemamy w UE to nie moja bajka wogle.

kasiaczek eliosa to takie urzadzenie z takimi plozami jakbys biegla w powietrzu , to sa cwiczenia cardio i oczywiscie rowerek . Jakes tam lekkie cwiczenia na brzucha

Góralka- ja w każdej ciąży miałam bolące piersi, a po terminie @ to już tak mnie napier...że szok. Więc głowa do góry. To może być objaw.
Galxia- a nic Cie nie boli? może zagnieżdżanie? musisz się obserwować. Żeby żywej krwi nie było.

A mnie przed chwilą stasznie dużo śluzu zalało. Normalnie jestem w szoku, bo to 12dc, a owulke z reguły mam 16dc. I teraz nie wiem czy dzisiaj się bzykać, czy tak jak planowałam jutro. ( wczoraj też było)

Galaxia czasami tak jet i moze byc niczym groznym aczkolwiek jezeli do jutra nie przejdzie to jedz na kontrole do lekarza bo kazde krwawienia w ciazy trzeba sprawdzic. Odpocznij sobie, polez i glowa do gory

reklama
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.

Ja kocham rękodzieło ! mama mi ostatnio powiedziała ze się minęłam z powołaniem!

Annie - dzięki! ale masz dizs humora - śmieje się jak głupia czytając twoje posty! Ja poi co robie dla siebie - nie ma czasu bo magisterka na karku! ale potem.. rozwinę się, tak myślę :)

Marcia - aha - no to też na tym ćwiczę :)

Galaxia - śmigaj jutro do lekarza jak nie przejdzie! i spokojnie, nie denerwuj się bo to nie pomoże!

Ostatnia edycja:
Do góry