reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dobry wiecier :)

Ja tu widzę niezłe afery a my dziewczyny musimy się pozytywnie nakręcać. Proponuję ćwiczenia relaksacyjno-wyciszająco-odmóżdżające: wszystkie teraz robimy przeciągłe oooommmmmmmm :-D
Wybaczcie ale mam głupawkę a mój stary już śpi.

A tak z innej beczki zamówiłam na allegro testy owu 1,40zł za sztukę więc będę siurać dzień i noc :-)

reklama
góralka jak czytam niektóre Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, tak jakbym siebie czytała!:D no ale głowa do góry!!!!!!!! Jeszcze jest nadzieja :))
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.
Jeny dziś to mnie już kręgosłup i tyłek boli od tego leżenia przed laptopem, ale przynajmniej mam za sobą 3/4 napisanej pracy!!! :) a tak apropo dalej się przypominam żadna z was nie miała systemów ochrony prawnej w UE ?
Ja też mykam do spania, biorę gazetę do ręki (zawsze tak mam przed zaśnięciem,żeby mi się oczy zaczęły kleić).
dobrejnocy wszystkim !!! :*
P.S. annie <oOoooOOoooMmmmmMMMMMmm>

Ostatnia edycja:
kasieczek gratuluję zdolności manualnych :-) zamierzasz produkować więcej? bo jak tak to ja zamawiam!!!:-D
ja dostałam pod choinkę maszynę do szycia bo sama sobie zażyczyłam od chłopa z zamiarem że zostane kolejną Coco Chanel a jedyne co udało mi się dotychczas zrobić to przyszyć się do kawałka materiału

Seeyou powodzenia z tymi systemamy w UE to nie moja bajka wogle.

kasiaczek eliosa to takie urzadzenie z takimi plozami jakbys biegla w powietrzu , to sa cwiczenia cardio i oczywiscie rowerek . Jakes tam lekkie cwiczenia na brzucha

Góralka- ja w każdej ciąży miałam bolące piersi, a po terminie @ to już tak mnie napier...że szok. Więc głowa do góry. To może być objaw.
Galxia- a nic Cie nie boli? może zagnieżdżanie? musisz się obserwować. Żeby żywej krwi nie było.

A mnie przed chwilą stasznie dużo śluzu zalało. Normalnie jestem w szoku, bo to 12dc, a owulke z reguły mam 16dc. I teraz nie wiem czy dzisiaj się bzykać, czy tak jak planowałam jutro. ( wczoraj też było)

Galaxia czasami tak jet i moze byc niczym groznym aczkolwiek jezeli do jutra nie przejdzie to jedz na kontrole do lekarza bo kazde krwawienia w ciazy trzeba sprawdzic. Odpocznij sobie, polez i glowa do gory

reklama
kasieczek skąd Ty to wszystko umiesz?ja ledwo guzik przyszyje,nie cierpię takich robótek, może dlatego, że w rodzinie zawsze wszystko szyła babcia i ja nie potrzebowałam umieć, robić takich rzeczy.

Ja kocham rękodzieło ! mama mi ostatnio powiedziała ze się minęłam z powołaniem!

Annie - dzięki! ale masz dizs humora - śmieje się jak głupia czytając twoje posty! Ja poi co robie dla siebie - nie ma czasu bo magisterka na karku! ale potem.. rozwinę się, tak myślę :)

Marcia - aha - no to też na tym ćwiczę :)

Galaxia - śmigaj jutro do lekarza jak nie przejdzie! i spokojnie, nie denerwuj się bo to nie pomoże!

Ostatnia edycja:
Do góry