reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka oby było o czym pisać! echh i kolejny dzień za nami :)
butterfly co tam się dzieje u Ciebie? Czy to tylko humorki, które dopadają każdą z nas;)

reklama
marka oj bedzie sie dzialo jak w grudniu co chwile ktoras pisala ze testuje albo ze zobaczyla dwie kreseczki
koriander mam dokladnie jak ty tez mam miec owu gdzies kolo 11 i tak sobie mysle ze chyba tez juz zaczne co drugi dzien zeby nie przegapic bo ja bez testow ten cykl a scislej rzecz ujmujac mam 1 i jak beda objawy owu to go zrobie dla sprawdzenia. trzymam kciuki zeby nam sie udalo;-) i oczywiscie innym starajacym sie

Asia nasz motylku cos mi sie wydaje ze bedzie fasolinda jak nic, czyzby wahania hormonów sie zaczynaja?

Motylku- czyżby hormony? co się dzieje kochana?

Ja owulke mam mieć koło 7-ego. I od wczoraj zaczęliśmy i też chce ntym razem spróbować co dwa dni w tym cyklu.

buterko o co chodzi ?? pamietaj ze w razie czego mozesz pisac na grupie:)

goralka nie martw sie na zapas bo ja bol piersi tez mialam przy dwoch ciazach tak jak na okres tylko ze @@@ pozniej nie przychodzila i bol tez nie bo sobie rosly hihihihi:)

reklama
Wróciłam z siłki a tu natrzaskane postów!

Mój z kumplem w barze, a ja mam cisze i mogę zabrac się za magisterkę choc chęći nie posiadam!

Góralka
- bo zaraz dostaniesz kopniaka za te pesymistyczne gadanie ;) powtarzam - póki @ nie ma trzeba wierzyć! :)

A tak wogóle, to któraś z was ćwiczy?? bo nie wiem do końca czy mogę wszystko ćiwczyć normalnie?? czy jakoś siłowo nei do końca by się nie przeforsować i by to nie przeszkadzało w starankach?

Do góry