reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Galaxia nie nakręcaj się tylko zrób oommmmm. Napewno jest wszystko ok a jeśli nie przejdzie to leć do dżina jutro sprawdzić.

kasieczek dzięki :) jakoś trzeba atmosferę rozładować.

Emalia ja też bym z rańca coś ten teges :D

marcia30 ja też bo u mnie sucho jak wiór...

Galaxia zaparz sobie herbatkę i załącz telenowele w którym Antonio ma 5 lasek naraz a Juliana jest w ciąży w wujem stryjecznego dziadka od strony matki. Gwarantuję Ci że odmóżdży totalnie i nie będziesz tak juz tego analizowała i się zadręczała.

Zobaczymy czy te wszystkie specyfiki na sluz pomoga i kazala mi pic 2,5 l wody dziennie. Kurde lubie wode duzo jej pije ale 2,5 l to tak mi troche za duzo. Wczoraj pilam na umor a potem sikaam jak krowa na lace az moja Pati zauwazyla i mowi do mnie " mamo a ty czego sie napilas ze tak latasz?:-)

Książka będzie "Pamiętniki diablika" :-) Diablik to mój psiak który trafił do mnie po potrąceniu samochodem. Piszę go w formię pamiętniczka jako on zaraz Wam tu zapodam fragmentem :D

reklama
Do góry