reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Gosia - gratuluje pięknej bety. Nie stresuj się, każda ciąża przebiega inaczej. Myśl pozytywnie żebyś maluszkowi nie zaszkodziła.

Dziewczyny mam do was pytanie, pierwszy test owu pozytywny (gdzie widziałam dwie grube krechy) miałam w wigilię. Dzień później też robiłam i były dwie grube krechy. Z ciekawości zrobiłam w czwartek wieczorem jak przyjechaliśmy do Krakowa i też wyszły dwie tłuste krechy. I jak by tego było mało dziś też zrobiłam i ta druga jest nawet ciemniejsza:baffled:. Przed wigilią robiłam test widziałam że jedna jest jaśniejsza, po prostu nie wystąpiła jeszcze owu. No i stąd moje pytanie:szok: Dziś mija 6 dzień, jakim cudem te dwie kreski nadal są takie grube?

reklama
Galaxia - pogadaj sobei z lekarzem, spytaj o wszytskie wątpliwośći! on będzie najlepiej wiedział i Cie uspokoi. A wiem, ze czytając na necie wszelkie historie tylko sie mozna nakręcić! i to mega - wiem po sobie!

heh kiedys bolala mnie mocno glowa, ogolnie bylam slaba i poczytalam w necie. Wyszlo mi ze mam krwiaka w mózgu:-D

diagnoza - internet.jpg O tym mówię :-D

reklama
cześć dziewczyny :) nie miałam od rana neta dlatego nie mogłam wcześniej napisać. Niestety dzisiaj rano obudziłam się z mega bólem brzucha no i przyszła @ :-( także teraz wiem, że test mówił prawde... a szkoda bo tak bardzo chciałabym się już cieszyć z tego, że jestem w ciąży... ale nie ma się za bardzo co martwić bo to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu tabletek. Jedyny minus jest taki, że powróciły bóle brzucha jakie miałam przed braniem tabletek....

Kasiaczek widzę, że masz wykres powiedz mi czy mierzysz temperature? I jeszcze mam takie pytanie czy jeśli 1 @ miałam 1 grudnia a 2 dzisiaj to cykl mam w takim razie 28-dniowy tak? Ciekawe czy zawsze tak będzie czy tylko teraz...

Wszystkim, którym się udało w grudniu szczerze gratuluje :-) a starającym się w styczniu jak ja życzę powodzenia :blink:

Do góry