reklama
basik77
Fanka BB :)
Ja już po becie. Dzisiejszy wynik to ponad 1500 mIU/ml. Dwa dni temu bylo 589 mIU/ml. Wiec rośnie ładnie. Zaczynam mieć nadzieję że bedzie jednak dobrze.
galaxia mnie piersi to nawet nie zaczęły boleć:/. Wogóle oprócz lekkiego bólu w podbrzuszu nie czuję nic.
Goshek super wiesci
gosheek
Dzieki dziewczyny.
Pocieszacie mnie z tymi objawami bo sie tym też stresuje. W pierwszej ciąży miałam cały wachlarz objawów i to od samego początku, a teraz nic.
butterfly trzymam kciuki
Pocieszacie mnie z tymi objawami bo sie tym też stresuje. W pierwszej ciąży miałam cały wachlarz objawów i to od samego początku, a teraz nic.
butterfly trzymam kciuki
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Gosheek super!!! głowa w górę! Musisz myśleć pozytywnie! To i organizm lepiej pracuje!
pam_x_pam
Galaxia moze tak moze nie... mogla ci sie owulka prze3sunac i bedzie ciaza mlodsza... dlatego wsumie podoba mi sie to ze w Irlandii pierwszy scan jest w 12 tyg bo wtedy i serduszko i wszystko widac ladnie ale kciuki trzymac bede zebys zobaczyla juz serduszko
gosheek
galaxia Ja też sie umowilam na 14 stycznia
butterfly21
hope & love
trzymam kciuki za Wasze wizyty :-)
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
No! po sylwestrze rejestruje sie w klinice niepłodności! i mam nadzieje, że zajmą sie mna tak jak nalezy monitorując cykl itd! Trzymajcie kciuki!
reklama
butterfly21
hope & love
-kasieczek- trzymam kciuki! ja do takiej chodzę i nie żałuje profesjonalizm w pełnym stopniu - z czasowym poślizgiem Pani gin, ale jednak pamiętała o mnie i przyjęła. A po drugie ma tyle ludzi że jej się nie dziwie.
Brzuch mnie boli
Brzuch mnie boli