reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lilu Ty lepiej nie padaj nigdzie;)))

idę dalej zbierać rzeczy po mieszkaniu, okazuje sie że wszystko jest niezbędne na wyjazd;))

a Kocur nie powrócił????

dobra, zmykam spać, bierzemy jednak laptopa więc może jutro wieczorkiem wpadnę na bb, buziaki i kolorowych!!!!

Ostatnia edycja:
Rafik dobrze troszke przeziębiony kaszelek i katarek . Ale damy radę ! :-) . Rośnie mi chłop rośnie juz wszystkie zęby ma duzo juz potrafi mówić zaczyna takie pjedyńcze słówka chociaż ostatnio podeszedł do mnie i powiedział " moja mama" tak mu sie udało :-) .
a o to on :-)
DSC07598.jpg602371_437428939648450_1877085060_n.jpg

Kout a może powiesz gdzie zwiałaś z Oleńką???;)))

ja jeszcze nie świętuje, znaczy się może szaleję ze spaniem, to bardziej bo dziś podnieśliśmy się z M. ok 10....dzieci od 6 szalały po pokoju, moja sis o 7 je zabrała a my na 'jednym oku' dospaliśmy;)))

idę pomagać mamie w kuchni póki mała śpi, do później

buziaki!!!

Ja sobie się błyskotliwie z Olą wybrałam w piątek wieczorkiem (!!) do największego centrum handlowego. I nie zaparkowałam nawet buahaha :-p Skończyłam u mamy, zdeponowałam dziecko i po godz. 20 znowu pojechałam, sama, tym razem znalazłam miejsce. Poszwędałam się po Tesco dwie godziny i byłam przeszczęśliwa :sorry2:

Pauli - Befado bierz 21, Lili ma rację co do zawyżonej rozmiarówki :)

Przyszły mi ciuszki, te z allegro i te ze smyka. CU_DO_WNE!!! Sukienki, buciki, bodziaki, skarpetki :)))))) Cieszą mnie jakby to było dla mnie :-p:-):-)

Idę robić barszczyk :cool2:

Choinka po moich zabiegach i operacjach wyszła w miarę na ludzi :-D

Dziewczyny

Nim gwiazdka zabłyśnie,
Nim święta przeminą,
Niech Wam błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się Wasze życie w szczęśliwości splata
Dziś, jutro, w Nowy Rok i po wszystkie lata!

Już dziś bo od jutra nas niema - udzielanie się rodzinno-świąteczne czas zacząć:(

Jeszcze tylko taka mała informacyjka i pytanie do LILI...
Otóż znaleźliśmy mieszkanie idealne!!!!!!!!!!!! LILUŚ co musze sprawdzić dokładnie zanim umowę przedwstępną podpiszę? Księgę wieczystą to wiem, zaległości w spółdzielni to wiem... co jeszcze??? Bo mieszkanie jest na panią i jej mężą który zmarł... no i moja mama straszy że dzieci tez mają do niego prawo i mogą mi się upomniec nawet jak już kupię...

No w każdym razie życzę mile spędzonych świąt, w jak najpiękniejszej atmosferze:))))

dobry dobry

Maja ma przedziwny budzik, wstaje codziennie o 5.59;))
teraz je z bratem i dziadkami śniadanie w kuchni;)) a ja bym musiała wyjść spod ciepłej kołderki, nie powiem ale włoski już nawet umyłam, tylko ciągle do łóżka wracam;))

Kout ja często tak mam, że jak coś kupię moim dzieciom, czy dostaną to cieszę się jakby dla mnie to było,hahaha,;))

mam nadzieję,że po świętach wrzucisz fotkę Oleńki w sukienusi;)) w dziewczęcej typowo odsłonie jeszcze jej nie widziałam;)))

aha, jak zobaczyłam ile prezentów dziadki powymyślali dla moich dzieci to stwierdziłam,że za rok nic nie kupujemy od siebie....

i na koniec mojego wpisu na dziś:

Zdrowych, radosnych, rodzinnie spędzonych świąt Bożego Narodzenia życzę ja i moja rodzinka skromna;))

buziaki i do zobaczenia po świętach!!!

reklama
hej

ja na chwile chcialam Wam kochane zyczyc Wesolych Swiat !!
zdrowych , pogodnych i rodzinnych :)

u nas masakra pol rodziny zachorowalo dzisiaj :/ Natul tez chory na dodatek jest takie oblezenie , ze nie ma zadnego wolnego pediatry !! dzwonilam z mama pol ranka i zero kurka nic :/ jak bedzie dalej tak sie zle czul to pewnie skonczy sie dzisiaj ostrym dyzurem tam to nas napewno beda musieli przyjac :( biedak ma po 39,5 i wiecej temperatury , teraz troche lepiej , ale ogolnie zle sie czuje , placze , jesc nie chce :(

takze ja mam nadzieje , ze u was lepiej !!

Do góry