reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulinko a ja daję jeden rutinoscorbin i ceruvit Maciusiowi - rozgniatam tabletkę. Myślę, że to tylko chodzi o postać leku.

Ale dla takich rocznych maluszków to chyba najlepszy po prostu JUVIT C w kropelkach.

I dla Ciebie Paulinko:

reklama
i znów pełno krwi....Danio bujał się na misce od prania i padł na twarz....ech............

Lil ja rozmawiałam z aptekarką i stwierdziłyśmy zgodnie że Maja może ceruvit ale połowę dawki takiej jak dla Danielka;)

Ewciu trzydniówkę mieliśmy podczas naszego 3-dniowego pobytu w Gdyni - w wakacje. Więc teraz to raczej co innego.

Paulinko o kurcze rozkruszyć i wybrać pół tableteczki CERUVITU to ciężka sprawa...A Danielek i te krwotoki to niepokojące! A badałaś żelazo??? Co mówią lekarze?

Lil ale jest ceruvit w syropku!!!zamiast całej łyżeczki dajemy pół, a że smak malinowy i misio na butelce to Maja rano sama upomina się o 'mis';)))

kurcze Lil ten krwotok od upadku, wczoraj chyba grzebał paluchami w nosie, ale chyba będzie trzeba wybrać się do lekarza....

Liluś, z tą 3 dniówką, to tak na prawdę nie wiadomo co jest...
Miki niby miał w wieku bodajże 4 miesięcy (nie pamiętam dokładnie ile miał) i po roczku znów to samo było... także nie wiem... może to było po szczepieniu... mogę sobie tylko gdybać teraz...

Paulina, widzę, ze Daniela rozpiera energia tak jak Mikołaja dzisiaj:baffled:
ja podawałam juvit c w kropelkach do momentu gdy się okazało, ze bezpośrednio podana wit c uczula małego:baffled::baffled::baffled:

EWcia wit. C uczula??? kurka nie wiedziałam nawet....ceruvit nie ma samej wit.C więc może tak chyba nie uczulać, co???

tak teraz myślę sobie....Danio od narodzin nie miał żadnych wyników robionych....serio,hmmmmmmm trochę to dziwne jak teraz o tym myślę, w sumie Maja tak samo, może małemu by się przydały, tylko jak iść z nim na pobranie??? zaraz zadzwonię do przychodni i spróbuję umówić na popołudnie M. z Danielkiem, tylko bym musiała dentystę odmówić, dziś miałam mieć kanałowe....może za tydzień będzie jakiś termin??

hheheheheheeehehehe ale pospała Ola łohoho...! Całe minut PIĘĆ :-p:-D
Całkowicie zregenerowana powróciła do swoich zajęć :-)

A ja chyba kawę zaparzę, sypaną.

EWCIA napijesz się?

LIL mi chodziło o to, że obliczone Twe dzieci takie, żadnej zmiany czasu nie respektują :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaauuuaaaa kanałowe :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: niiiiiiiigdy juz przenigdy!!! Pierwej wyrwę :-p

Nastrój niezły, tylko miałam wielkie oczekiwania związane z tą drzemką hahaha :-p

Do góry