reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Wiola, mączką sypię jak krem nie pomaga... ale mam nadzieję, że jutro rano będzie już lepiej:tak: no a te siniaki, to chowaj przed mężem, bo jeszcze będzie się zastanawiał skąd je masz;-)

Paulina, eee... toż to ja nie straszę:-D
gdzież bym śmiała;-)
7 czy 8 lat, to prawie to samo, to napisz Wioli co kupiłaś tej 8latce;-) i problem z głowy:-D

Paulina, 12 lat... hm... toż to bardzo poważny wiek:-p
ja póki co jakiekolwiek prezenty mam z głowy:sorry2:

Mykam się wykąpać, jak ktoś jeszcze będzie, to zajrzę:tak:

No nic, w takim bądź razie idę włączyć jakiś fiilmik :))

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia ja napije sie z toba :)

u nas nocka tragedia i do tego ok 24 maly wstal sobie i nawijal do siebie , krzyczal sobie cos , <iercil sie tak , ze pol lozka latalo ... w koncu po 20 przesluchaniu konika morskiego zasnal ... spal na szczescie do 8 , a nie 6 jak ostatnio :)

aha mam pytanko kladziecie dzisiaj dzieci pozniej spac ?? zmiana czasu jest dla tych co nie pamietaja hehe , i kurcze wolalabym zeby Natul nie wtsal jutro o 5 :szok:

Paulina nawet nie wiesz jakie bylo przyjemne odstawic Iwe do przedszkola , Franio zostal z babcia( nie przyznalam sie gdzie jade:-p), a ja mialam 2 h sama dla siebie. dla mnie to luksus.:-D.wiem malo mi do szczescia potrzeba:-)
kochana kazda z nas zasluguje zeby raz na jakis czas zrobic cos dla siebie .a w tych kozaczkach napewno wygladala bys super i w sumie 120zl to nie tak duzo...ja w zeszlym roku kupilam kozaki za 140 i zimy nie wytzrymaly, malo tego u nas w sklepach ciezko znalezc jakiekolwiek kozaki ponizej 100zl

oj domyslalam sie jakie bylo przyjemne i zazdroszcze !! kazdej z nas naleza sie takie chwile :)))

Paulinka kupuj buty tobie tez cos sie nalerzy :)))

Ewcia jak dupinka mala ?? :)

Lili wyspana ?? :)))

Do góry