reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kuotku, ja wiem czy piękne:-) najważniejsze, ze prawdziwe:-)

Paulina, tom się uśmiała z tym futerkiem:-D
Moje małe dostaje swoją miskę, ja mam drugą i wtedy lecimy z karmieniem:tak:

Oki, to ja na jakąś godzinkę się odmeldowuję:-) Jednak bułeczki będą:-p rozczyn już "się robi" Małego wykąpię, wyszukuję do spania i jestemz powrotem:-)

reklama
Kochane kupiłam butki w CCC - postanowiłam jednak tam najpierw wejść i okazało się, że Lasocki wypuścił fajne butki ze skórki, z futerkiem, zimowe - za 99 zł! http://www.ccc.eu/pl/kids/catalog/all/304713

Mam nadzieję, że się sprawdzą....

Wioluś muszę się głębiej zastanowić, o którym sklepie mówisz......nie kojarzę....a ta babka, co tak Cię wymęczyła niech ma się na baczności!!!!!

I zapomniałam co jeszcze :shocked2::dry:

Wioluś a może Ty mówiłaś o Strumykowej? Tam gdzie dawne kino ORZEŁ? I gdzie faktycznie 100 lat temu był sklep z bucikami? :-p:-p:-p Teraz ten sklep jest na Prostej :-p:-p:-p I tam są bardzo dobre buciki i fajni sprzedawcy - ale tam butki właśnie za około 200 zł są....a przy dwójce dzieci i kupowaniu nowych butów na każdy sezon to troszkę za dużo dla mnie....

Ewcia no bo jak to tak, bez futerka????;PPPP a koty mają jeszcze wibracje wbudowane;)))

Lil no żesz!!!!!!!!!! gdybym wiedziała że ccc ma takie śliczne buciki!!! ale tu nie ma ccc;(((

właśnie Wiolu ty na pewno chcesz dalej się tak dać maltretować na tych masażach???

Natul zje wszystko sam i papki byc nie musza , ale z mieskiem ma problem troche , memla memla i w koncu wyplowa ... chyba jeszcze nie gotowy na mieso w takiej postaci :)))

Lili super butki !! przejrzalam katalog i kurcze fajny wybor , ceny i z wygladu niektore rewelka :)

Lil mnie też się te buciki podobają, śliczne i już;)) a Martynka jak w nich drepta???

dziś zaszłam do jednego sklepu bo zobaczyłam fajne buty na zimę- mam kozaki ale jak zaczęłam sobie myśleć że będę musiała po lodzie, z wózkiem pędzić w nich po Danielka do przedszkola to mi się odwidziało, kozaki będą na lans a potrzebuję coś na co dzień, z dobrą przyczepnością;)....tylko niestety tamte butki 120zł....a mi szkoda takiej kasy na siebie;((

Paulinko jak masz możliwość to kupuj! A co Ci na siebie szkoda! :-p:-p:-p:-p A butki super i Martynka w nich cały dzień dreptała. I powiem Ci, że Maciuś miał jedne butki podobne z droższego sklepu - naprawdę prawie identyczne. Dla mnie ważne, że jest wyprofilowana wkładka i prawdziwa skóra - bo wysmaruję je tłuszczem i będą jak nieprzemakalne. Wiadomo, że najlepsze są z gortexu - ale to już właśnie ponad 200 zł.....

Asionku kiedyś CCC miało słabą jakość, dlatego nie byłam przekonana - ale w sumie dla mnie najważniejsze właśnie są materiały. No i widać, że teraz się poprawili - nowe firmy zaczęły produkować. I skoro to prawdziwa skóra to mi nic więcej nie potrzeba :-) Dużo fajnych bucików tam widziałam :-):-)

lil a widzisz to nawet nie wiedzialam ze ten sklep przeniesli ale tak o tym myslalam. mi sie tam kiedys udalo bardzo fajne buciki kupic dla siostrzenicy i az takie drogie nie byly.ale ogolnie tak swietne buty maja :tak:

a ja Iwe kupilam takie jak te tyle ze nie mamy tego kozuszka na zewnatrz i zaplacilam wiecej:dry:
ID458 Kozaki Trzewiki Badoxx Zima R25 16,2cm (2742441816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Paula wiesz co? w koncu robie cos dla siebie, zawsze dzieci, maz , a nie ma kasy bo to tamto ...widze ze sama nie dam sobie rady z tyciem, mam nadzieje ze te masaze cos pomoga a jak nie to przynajmiej spedze czas w milym towarzystwie;-)

a mi sie strona ccc nie otwiera:dry:

Ostatnia edycja:
WIOLU I TAK TRZYMAJ KOCHANA!!!PAMIĘTAJ ŻE MASZ NASZE WSPARCIE!!! przecież wszystkie tu obecne wiemy,że jesteś super dzielną kobietką i zawsze sobie sama dobrze radzisz i masz największe prawo do tego by się rozpuścić;)) a tego,że możesz porozmawiać z kimś na żywo, z kimś dorosłym i nie mężem to zazdroszczę;)))

reklama
Paulina nawet nie wiesz jakie bylo przyjemne odstawic Iwe do przedszkola , Franio zostal z babcia( nie przyznalam sie gdzie jade:-p), a ja mialam 2 h sama dla siebie. dla mnie to luksus.:-D.wiem malo mi do szczescia potrzeba:-)
kochana kazda z nas zasluguje zeby raz na jakis czas zrobic cos dla siebie .a w tych kozaczkach napewno wygladala bys super i w sumie 120zl to nie tak duzo...ja w zeszlym roku kupilam kozaki za 140 i zimy nie wytzrymaly, malo tego u nas w sklepach ciezko znalezc jakiekolwiek kozaki ponizej 100zl

Do góry