reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Asionku, to w takim razie muszę wstawić wodę na kolejną :))
niezły Natul z tym gadaniem...

U nas nocka też kiepska... to raczej nie zęby... chyba dopadła mojego Kurczaczka jelitówka czy cuś:-(
Mamy gorączkę cdn...

Asionku, dupinka kiepsko, oj bardzo kiepsko:-(
Teraz Miki od godzinki śpi i ja dopiero na szybko rozwiesiłam pranie, ogarnęłam kuchnie, wstawiłam pieluchy do prania, włosy umyłam i w ogóle się ubrałam...
Zasnął z płaczem wtulony we mnie, bo aż tak ta dupka Go boli:-( a ja płakałam razem z Nim...
kupy są co ok 5-10 minut i nawet nie jest to nie wiadomo jaka ilość, ale juz dupka jest tak podrażniona, że wszystko Maluszek odczuwa... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mogę wyjśc po tą cholerną maść, ani nie mam nikogo, kto po nią by mógł mi pójść... dopiero późnym popołudniem...:-( i w ogóle jestem zdołowana, bo teraz nic nie mogę...:-(
Żeby już ta dupka oddychała, to zakładam Mu tetrę, ale co z tego... eh...
Teraz godzinkę Mu dupka odpoczywa, bo śpi... oby choć troszeczkę się "zregenerowała"...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
o kurcze ewcia ale Was teraz to wszystko na raz dopadło... no oby szybko mu to mineło... nifuroksazyd na biegunke dla dzieciaczków w syropie jest, ale to chyba tez na recepte...:-(

Ewcia kurcze biedny Mikolajek :((( a u lekarza byliscie ? moze to jaka jelitowka czy cos ?? oby szybko przeszlo !! &&&&&&&&&&&
ja nic wiecej nie doradze wsumie ... raz mielismy odparzenie , ale dosc male pewnie nie takie jak u was ... pomogl bardzo gruba warstwa krem bambino z cynkiem , sudocremy u nas nie sprawdzaja sie :/
tez pewnie bym plakal z ... ehhh najgorzej jak cierpia maluszki :(

a Nat to ciagle gada , jak nakrecony , dzisiaj ma jakis dzien normalnie jakby ADHD mial :/ lata , drze sie , na placu zabaw jakiemus facetowi klucze wyrywal , w sklepie dziecko zlapal za kaptur jak przechodzilo obok :cool::eek: normalnie diablatko takie , ze hej
wykonczyc nas chce jak nic :cool2:

Jestem na momencik tylko - ten TORMENTIOL, o którym ja mówiłam nie jest na receptę TORMENTIOL maść 20g - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Na początku byłam sceptyczna, bo to nie jest maść dla dzieci - ale wiele znajomych mi polecało jako cudowną maść. W końcu skonsultowałam z pediatrą jednym i drugim - i faktycznie super maść - ale mało należy stosować. Generalnie u mnie zawsze po razach (smarowanie cienką warstwą) - nie było śladu po odparzeniach...EWCIU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć.

EWCIA i jak Mikoś??? Na biegunkę WIki pomagała smecta, dzieci tez mogą i jest bez recepty. Ale mam nadzieję że już neiaktualne. Biedny Mikoś:(((

Nie wiem co jeszcze bo tylko o Mikosiu doczytałam:(
My wczoraj mieliśmy mały kryzys, także mnie nie było. Małzeński kryzys znaczy sie... taki wiecie z wychodzeniem z domu i trzaskaniem drzwiami... Dałam Wiki do zabawy pieniadze drobne (pierwszy raz) i połknęła 10 gr... No i mąż się wkurzył bo przecież mówił mi żebym nie dawała, ja stwierdziłąm ze przecież mógł jej zabrać i wogóle to on wtedy miał na nią patrzeć itp.... Oboje się po prostu wystraszyliśmy i pewnie stąd...
Na szczęście dziś panna oddała pieniażka:)) I już dobrze. Niebieski się zrobił:))

Moniu, super ten kombinezon:tak:

U nas ciężkie dni, jestem urobiona z koopami "po łokcie"
Jedyny plus, to troszkę dupinka "odpuściła"
Byliśmy wczoraj w pzrychodni dyżurującej i lekarka tam, to po prostu jedna wielka pomyłka...:eek:

Kurczaczek chyba regeneruje siły, bo już prawie 3 godziny śpi... zdązyłam ogarnać mieszkanko, bo tak, to nawet nie ma kiedy...

a noc... koszmar...

Życzę udanego popołudnia:-)

Kochane ściskam!!!!!!

Ewciu trzymam kciuki za Mikosia! Oby wszystko wróciło do normy!!!!

Monia niezła historia z tą monetą! A jeśli chodzi o połykanie monet to znam świetny dowcip na ten temat - jak przy okazji znajdę to Ci pokażę i opowiesz swojemu mężowi ;-)

Asionku dziękuję - dzieciaczki w normie - czyli raz lepiej raz gorzej ;-) Dziś byłam z Martynką na robieniu kartek świątecznych - z moimi koleżankami - Martynka buszowała i byłam z niej taka dumna! Pięknie się sama bawiła, rządziła oczywiście przy słodyczach, a jak chciałam jej wyrwać ptasie mleczko (bo nie chciałam, żeby jadła słodycze, ale te stały niestety w zasięgu jej małych rączek) to zaczęła tak śmiesznie uciekać! Niezła z niej cwaniara!!!! :-p:-p

Aha Wioluś firanki u Martynki są the best!!! Piękne! Może wkleję jutro zdjęcie....W sypialni mam na zielono - ale firanki -dam do -drobnej poprawki, bo nie do końca mi się podoba to, co jest. A do salonu jeszcze czekam na materiał, ale szczerze to najchętniej nie dawałabym firan wcale. Ale jak będą to z dodatkiem brązowych pasków.

BUZIAKI!

reklama
Cześć:)

KAwyyyy... moje dziecko załapało zmianę czasu o tyle ze wczoraj później poszło spać... Wstała dziś normalnie, czyli wg nowego czasu 4.00...

Ale przynajmniej dzięki temu więcej czasu spędziłyśmy razem rano:)

Ewcia mam nadzieję że Mikosiowi szybko przejdzie!

Lili super jak człowieka tak maluchy zaskakują co?

Miłęgo dnia:)

Do góry