reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

to są takie botki fajne, sznurowane z wywiniętym lekko futerkiem;))) ech zakochałam się w butach;))
a za kozaki 2 lata temu dałam 399zł, prawie się popłakałam, ale oszczędzałam na nie, teraz będę 3 sezon nosić i są jak nówka;))

jezzzzu nawet oczy mnie już bolą jeśli głową kręcę...te zatoki mi jednak nie odpuszczą w tym roku bez antybiotyku....

reklama
Wioluś zuch dziewczyna z Ciebie! Tak trzymaj!!! Ja uważam, że należy siebie rozpieszczać :-):-):-) Dla mnie to jest sposób na walkę z przygnębieniem, zniechęceniem i w ogóle....Także super! A buciki fajne!!!!!

Liluś, fajne te butki:tak: i najważniejsze, ze Martynka w nich śmiga :))
Pa Kochana :))

Wiolka, Wasze tyż fajne:tak:

Paulina, hm.. wibracje powiadasz:-D
oj, to kiepsko, najwidoczniej Panna wszystko najlepeij potrafi :))

Na dobranoc dobiliśmy do 10 koopy... ale Bidulek eh... zapalenie prawie się wygoiły, to po tych dzisiejszych kupach tyłeczek odparzony...:-( a tylko jak widziałam, ze robił, to zaraz przebierałam... eh... Biedactwo moje znów się nacierpi...:-(

Paulina o matko ty o botkach mowisz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:juz drugi sezon na takie choruje i szkoda mi kasy ciagle.
juz mialam kase na nie i co? szwagierka mnie na te masaze namowila bo sama sie bala isc(sama bym takiej glupoty nie wymyslila:-p), a dzis widzialam w sklepie, na wystawie , pikna ruda torebke, taka duza listonoszke i w dodatku przeceniona z 78 na 40 bo sklep likwiduja i nie moge o niej zapomniec:-)

Lilus jakie kolory firanek? do sypialni zielone a do salony brazowe?

Ewcia na takie mocne odparzenia tormentiol jest genialny(chyba Lil ci polecala) ale z tego co mi wiodomo lekarze nie chetnie go przepisuja bo maja w skladze jakas substancje ktora jest wycofana z uzycia:dry:, maka ziemniaczana tez cuda ciala. taka kupa przy zabkowaniu jest straszna, okropnie odparza pupe pomimo tego ze przeciez od razu sie malucha przewija

Ostatnia edycja:
Wiola nic mi nie mów o torebkach!!!! też się jednej ślinię na wystawie;))) a 40 zł to naprawdę już niedużo...choć wiem,że czasami trzeba pasa zacisnąć....

Ewcia no i gadaj tu z taką panną, ma rok i 3 mies. a taka przemądrzała....próbuje sama spodnie ubierać i buciki, jak próbuję jej pomóc to krzyk i płacz....więc ostatnio ubieranie na wyjście to mordęga z nią...

Wiolu, dziękuję :*
z tym odparzeniem, to myślę, ze spokojnie sudocrem pomoże... no chyba, że nie, to wtedy śmignę kupić tormentiol... ale toż to na receptę jest? Nawet nie wiedziałam...

Paulina, a co to będzie jak Panna będzie miała naście lat:-D:-D

ale daje mi mieszkanie drożdżami:baffled:
teraz zamiast gnieść ciasto, to przypomniałam sobie, ze masło nie wyciągnięte:baffled: więc czekam aż zmięknie...
Na szczęście Misiu już zasnął:tak:

Ewcia niestety tormentiol jest na recepte . u nas jak Frania odparzylo to sudocremem ponad tydzien i nadal sie papralo a maka ziemniaczna wygoilismy jajeczka w 3 dni:-p

Paulina wiem ze nie drogo ale przez te masaze nie wiem czy bede mogla sobie na to pozwolic. zwlaszcza ze masaze w tajemncy, przec Lukaszem bo on nie wierzy w takie rzeczy itwierdzi ze szkoda kasy...ale cos tesciowa mowila ze mam sobie kupic jako prezent od niej na imieniny:-pmusze zapytac czy serio mowila:-D.
mi ostatnio rzadne torebki sie nie podobaja ale ta... zakochalam sie w niej

mam pelno malych sinaczkow , ale kobita mowila ze tak bedzie

Paulina poprosze o propozycje na prezent dla siedmiolatki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolu to dobrze zagadaj teściową;)))
ja też czasem jak na coś zachoruje.....;)))

Ewcia nie strasz mnie;))) zaczynam się bać mojego dziecka, drugie dziecko rośnie i zdobywa nowe umiejętności duuuuuuuuuuuużo szybciej;)))

a my na mocne odparzenie mieliśmy triderm, ale z przykazaniem że tylko 2 razy dziennie przez góra 7dni, pomogło baaardzo skutecznie

Do góry