reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kuotku, Kochana Olcia dzieli się;-)

Moniu, odpoczywaj w weekend :*
jeszcze chwilka i będziesz w domku:tak:

Male po obiedzie, mieszkanko posprzątane, jeszcze ta nieszczęsna lista:confused2: trzeba się szybko uwinąć, bo jeszcze spacer musimy zaliczyć...
ale żeby machnąć listę, to trzeba rozpiskę dla dziecka zrobić na tydzień do przodu z jedzeniem... a czy przy biegającym szkudniku się da:confused:

Matko! Ileż można? Idzie koooooopa:errr: 6 dnia dzisiejszego:oo::oo2:

reklama
ja juz tez po sprzataniu i kapieli :)

co do zwierzat , ja uwielbiamù szczegolnie koty i bardzo bym chciala miec , ale jestem realistka i wiem , ze narazie nie ma opcji :(
nie mamy rodziny tutaj i nie mialby kto sie zajac zwierzakiem podczas wyjazdu naszego , a my jak gdzies jedziemy to na ogol samolot czyli odpada .... dziecko , pozniej dzieci i jszcze zwierzak to juz za duzo

Asionku co do ciąży to ja może by m się skusiła za 5 lat - ale wtedy to ja już będę za stara :-p:-p A co do butków to zgadzam się - tylko trzewiki! Koniecznie za kostkę, koniecznie z tym wyprofilowaniem we wkładce, najlepiej z atestem, i najlepiej nic sztucznego. Elefanetn też lubię. Ale mam jeden taki sklepik specjalistyczny z butkami dla dzieci i tam się chyba udam, bo tam właśnie pan mierzy dokładnie nóżkę dziecka i doradza jaki but kupić, żeby do wiosny wystarczył. A z wysokimi butkami to chodziło mi o takie do połowy łydki - jedne takie mam i widać, że małej niewygodnie.

eeee tam zaraz stara :-D
no dlatego ja jestem zdania , ze buciki trzeba przymierzac :) dla siebie tez nigdy przez neta nie kupuje , bo mam dziwne stopy :/ znaczy normalnie wygladaja hehhe , ale trafic na buta dla mnie graniczy z cudem :/ jedyne co to kozaki jeszcze ok i japonki :-D
koniecznie pokaz buciki jak kupisz :)
cx xcfd<<

I Asionku ten bucik ELEFANTEN super! Ale pewnie nie na naszą zimę....

nie no na zime nie , na jesien , wiosne :) mam zamiar kupic na wiosne u nas i takie przejsciowe wlasnie :)

Lili, oj Kochana ile to ja w ciągu ostatnich pól roku się naczytałam o butach:-D teraz, to mogę wykładać o dobrym buciku buahahahah

Lili, podobają Ci się? Jak tak, to zmierz Małej stópkę, jak będzie miała w rozmiarze 20 lub 21, to wrzucę link gdzie są za 119 ;-) dla mnie mają wsio co trzeba (mamy takie w wersji dla chłopców :-) ) a do tego są mega lekkie!!!
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-81139/06E

bardzo fajne te buciki i cena super :)))

Pozdrowienia od Made! Niestety w pracy syf i beznadzieja! Także dobrze nie jest :-( No ale mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada.....

o kurcze ... pozdrow ja !! i niech sie tam trzyma :)

dobry;))

Lil a buciki nie muszą mieć w środku kożuszka żeby było ciepło, ja mam dla dwójki z geoxa i nóżki im nie marzną, mimo tego,że kożuszka brak;)) wystarczy że chodzą, wtedy stópka pracuje i się ogrzewa;)) podobnie w innych bucikach z membraną;)

!

szczerze to mi szkoda kasy troche na te Geoxy ... u nas zimowe kosztuja od 102 euro !! przegiecie troche :/
sa bardzo dobre buty i tansze o polowe :)

Zapomniałam! Najmniej roboty miałam przy moim żółwiu :-D:-D:-D
POLECAM :rofl2:

hehe no wlasnie :-D
tylko nie parke , bo okropnie stekaja hehe
znowu nikt nie tesknil:dry:
bylam na tym masazu, smiechu co nie miara, a bolalo jak jasna cholera.

lilus bardzo fajne buty sa na Podmurnej(chybva tak sie nazywa ta ulica)na tej samej ulicy co Metropolis jest. od Szerokie w bok.

ja tesknilam :)
a coz to za masaze ??

ASIONKU Stękają??? :confused: A to zbereźniki jedne! :eek:
No tak, kiciuś wytrzyma kilka dni sam, ale już tydzień, dwa to ciężko:/

EWCIU za to moja Ufola przystopowała z koopami, teraz robi dwie dziennie ufffffff.... chociaż nadal ma takie dni, kiedy do sześciu da radę:p

WIOLA tak Cię wymordowali, że nie masz siły kllikać? :oo2: To ja chramolę!

EWCIU to Ty planujesz z wyprzedzeniem jak ja niegdyś... ja wiem, że to dlatego, że ograniczone są środki, ale aż mi się sentymentalnie zrobiło..... Ja teraz robię albo zakupy w TESCO, ale to takie kobyły są, gdy już w domu naprawdę niczego ni ma, a tak to z dnia na dzień tylko kupuję, zwykle rano po odwiezieniu Kamila. To już rytuał:)

Kuotku, chyba ewidentnie któryś tylni ząb Mu idzie... bo nocka dzisiejsza do doopy+ te kupy i wczoraj widziałam, że ma napuchnięte tam gdzie ma być czwórka... także mam chyba winowajcę... i szykuje się 7 ząb do kolekcji;-)
a z listą, to środki środkami też, ale ja ostatnio zauważyłam, że często powtarzam się z obiadami, także też stąd i ta rozpiska dobra:tak:

My obiadki mam rozmaite zamrożone i gotowe do spożycia w półtorej minutki:) I mała często je po prostu to co Kamilowi przygotuję, albo nam wszystkim, tyle że jej składniki przeważnie na parze się gotują:)
To niech ten ząb już wychodzi!

Asionku masaze wyszczuplajaco -antycelulitowe, pani masuje paluchami, a potem morduje taka banka, ktora ciaga po calym ciele i to cholerstwo tak boli. podobno te banki maja rozijac tlusz na prosty ktory latwiej spalic. pani gwaratuje ze po 5 masazach bedzie widac roznice wagowa i wizualna. no zobaczymu, do tego odstawilam slodycze, napoje gazowane i troche cwicze.

Kocie przeciwnie, tyle mam energi ze zabralam sie za wysprzatanie pokoju wstydu:zawstydzona/y:(wynosily tam wszystko co nie potrzebne )ostatnio juz sie wejsc tam nie dalo:-p

juz mi siniaki sie pojawily:dry:

Ewcia oby zebole za bardzo was nie meczyly . podziwiam organizacje , za gotuje po naplywe chwili:-p

Ostatnia edycja:
Oby Kochane wyszły, bo póki co, to idą w żółwim tempie...

Wiolu, to jak masz tyle energii, to zapraszam jeszcze do mnie;-) fakt, już porobiłam wsio, ale jeszcze by się cuś znalazło hahaha
O! Łazienkę zostawiłam na wieczór;-)

Kuotku, kotlecik rybny, pierożki czy gołąbek tyż się znajdzie zamrożony, ale u mnie jeszcze gorzej z tym, bo dzieć odmówił jedzenia zup:confused2: także wymyslam z tymi drugimi daniami...

czesc :)
doczytałam Was, ale nie pamietam co pisać miałam...
Maja mnie dziś znowu wyprowadziła z równowagi jak mialiśmy po Ale do przedszkola jechać... zaczeła sie rzucać i drzeć jak szalona, musiałam ja taką w amoku pakować do samochodu a ona mi smokami rzucała i sie darła i wyginała ehhhh już myślałam, że ją wyciągne z tego fotelika i klapsa zapodam... choc i tak wiem, że to by nic nie dało po za tym, że dałabym upust swojej złości... nienawidze prowadzić samochodu jak dzieciak mi warjuję wrrrrrrrrr... no a teraz anioł.... spi!!!

Obiad zjadłyśmy z Alą dziś rybe zapodawałam, Ala lubi rybe, zjadła 2 takie duże kawałki, wiecej od mnie :szok: a Majka spi, nie wiem w jakim wstanie humorze i czy jeść zechce czy znowu bedzie na mnie miała foch i poczeka na ojca z jedzeniem...

EWCIU u mnie w zamrażarce tylko chleb i maliny z działki rodziców G :) żadnych gołąbków, czy pierożków ostatnimi czasy... Pomrożone dla Oli mam obiadki typu - ziemniaczki i marchewka i kurczaczek, albo groszek, schabowy i yyy nie pamiętam co tam wmieszałam :confused: wszystko na papkę blenderem i nałożone do salaterek - wygląda jak seria deserków, tylko kolor czasem przyprawia o inne skojarzenia :eek: Musze bardziej popracowac nad strona wizualną :-p

MARAN moja Ola TAKA SAAAAMA :-D:-D:-D w samochodzie, bo ze spaniem juz nie :-p

reklama
Ewcia u nas tez zeby ida i maly pozera szystko i jeczy okropnie ... teraz sie po mnie wspina , skacze itd. :cool:

ASIONKU Stękają??? :confused: A to zbereźniki jedne! :eek:
No tak, kiciuś wytrzyma kilka dni sam, ale już tydzień, dwa to ciężko:/

hehe nie slyszalas zlowi jak sie seksuja ??:)))
no koty , spy tyle same nie dadza rady byc :((

Asionku masaze wyszczuplajaco -antycelulitowe, pani masuje paluchami, a potem morduje taka banka, ktora ciaga po calym ciele i to cholerstwo tak boli. podobno te banki maja rozijac tlusz na prosty ktory latwiej spalic. pani gwaratuje ze po 5 masazach bedzie widac roznice wagowa i wizualna. no zobaczymu, do tego odstawilam slodycze, napoje gazowane i troche cwicze.

a to wiem o co biega :) podobno super efekty sa :)

czesc :)
doczytałam Was, ale nie pamietam co pisać miałam...
Maja mnie dziś znowu wyprowadziła z równowagi jak mialiśmy po Ale do przedszkola jechać... zaczeła sie rzucać i drzeć jak szalona, musiałam ja taką w amoku pakować do samochodu a ona mi smokami rzucała i sie darła i wyginała ehhhh już myślałam, że ją wyciągne z tego fotelika i klapsa zapodam... choc i tak wiem, że to by nic nie dało po za tym, że dałabym upust swojej złości... nienawidze prowadzić samochodu jak dzieciak mi warjuję wrrrrrrrrr... no a teraz anioł.... spi!!!

Obiad zjadłyśmy z Alą dziś rybe zapodawałam, Ala lubi rybe, zjadła 2 takie duże kawałki, wiecej od mnie :szok: a Majka spi, nie wiem w jakim wstanie humorze i czy jeść zechce czy znowu bedzie na mnie miała foch i poczeka na ojca z jedzeniem...

oj jak dziec ma focha to kiepska sprawa , Nat tez juz sie zloscic zaczal , czasami az sie czerwony robi juz nie wspomne o dzwiekach jakie wydaje hehe
niezly zarlok z malej Ali :)))

Do góry