Czarny Kocur
Made by Made :*
Zapomniałam! Najmniej roboty miałam przy moim żółwiu 

POLECAM

POLECAM

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EWCIA Ty tak nie zapraszaj, bo ja mam do Dzierżoniowa godzinę, może półtorej z przejazdem przez Wrocław
SprzątamBo w domu jestem, wczoraj też, bo Kamil trochę chory.
Odkurzyłam, pomyłam gary, aa i wykąpałam się! Razem z suszeniem głowy - półtorej godzinyZamorduję sierściucha durnego, bo najdłużej mi odkurzanie zajęło. Standard
![]()
Ooo koopa! Jak miło![]()
Cześć Kochane...
Daję znak życia tylko... Miłego dnia Wam życzę...
Witaj Ajas!!!!!!! Buziaki!!! I kciuki nieustające!!!!!!!
Kocurku aleś się narobiła! Ale ja też działam, odkurzam, piorę, układam....robota bez dna!!!!!!!!
Ewciu no pójdę dziś jednak do tego sklepu i zobaczę co mają...Jak dla Maciusia to już wszędzie kupię butki, bo on już dobrze chodzi - ale dla małej to bym chciała coś super wygodnego - gdyby lubiła w wózku jeździć to pewnie jeszcze bym się wstrzymała z pierwszymi butkami (bo jakieś tam ona ma, ale zły rozmiar) - ale planuję zacząć na nóżkach chodzić. Już widzę te spacery zimą - 10 metrów w jedną stronę, 10 w drugą - i tak 2 godziny......![]()
dobry)
ja tam jestem zdania że lepiej zainwestować w dobry bucik dla dziecka,żeby później nie było że ktoś musi wydawać na ortopedę i wkładki specjalne za 150zł...niestety człowiek sam się uczy na własnych błędach....
Lil a buciki nie muszą mieć w środku kożuszka żeby było ciepło, ja mam dla dwójki z geoxa i nóżki im nie marzną, mimo tego,że kożuszka brak) wystarczy że chodzą, wtedy stópka pracuje i się ogrzewa
) podobnie w innych bucikach z membraną
ja przelotem, muszę obiad zrobić i może uda mi się łazienkę wyszorować????
pozdrawiam wszystkie kobietki!!!
Bilon został przymknięty, kręci się toto ciągle i się podnieca każdym okruszkiem chleba, nie mogę dziecku spokojnie nic dać, bo wyjada z rączki, a Ola woła "Ań! Ań! Aaaańńńń" (znaczy: Am am) i już tak zasypał podłogę, że mała ma całe ubranko i łapki w sierści![]()
Trafi mnie w końcu ojjj trafi......
O tej porze nie powinno mnie być w domu hehe
PAULINA zwierz to koopa roboty, ale wychowywać dzieci bez zwierzaków....jeśli nie ma przeciwwskazań medycznych, to uważam, że to błądZwierzęta wnoszą wiele radości do dziecięcego świata
i nie tylko.
PAULINA kotek to chyba najmniej roboty, tylko trzeba bardzo dbać o czystość kuwetki, żeby chciał zawsze TAM z przyjemnością się załatwiać, zresztą kotka możesz zostawić na parę dni w domu samego i nic mu nie będzie, prześpi to. Króliczka odradzam zdecydowanie, bardzo dużo roboty:/// Chomiczki są spoko)) Papużka też
)) Przy rybkach też trzeba się narobić trochę:/ No, a piesek potrzebuje duuużo ruchu i uwagi i niestety najbardziej jest brudzący, chyba że kąpiemy go i wycieramy łapki co rusz
![]()