wrrrr moj bank przegina pale

nie dosc , ze kurka jak sto lat za murzynami nie mozemy robic przelewow , konta internetowego brak i masa innych rzeczy do d..... to jeszcze w kulki sobie leca

okazalo sie , ze od 2tyg. nie zrealizowali czeku z S wyplata !!
mowiem wam ciagle jakies jazdy z tym bankiem mam dosc :/
Asionku to mówisz, że saga taka fajna??? A co w niej najlepszego??? Bo ja kiedyś zaczęłam czytać i nie mogłam przebrnąć kurka...ale może za mało przeczytałam....I jeszcze co do odcycowania - trzymam za Ciebie kciuki!! To jedna z trudniejszych decyzji na pewno. Ja czasem próbuje nie dać cyca i jest taka rozpacz, że nie jestem w stanie tego wytrzymać. W nocy chcę tylko spać!!!!!! I wtedy ta magiczna osiemnastka mnie pociesza - przecież nie ma dorosłych, którzy ciągną cyca no nie???

mi sie tam wszystko w sadze podobalo

klimat , watek itd.

co do odcycowania to czekam na grudzien i wakacje

S bedzie ze mna cale 2 tyg. i bedzie pomoc , bo teraz to i on sil nie ma i ja ...
hehe w nocy ja tez chce tylko spac i nie walcze nawet jak chce cyca to daje
Asionek ja też sagę o ludziach lodu wyczytałam całą

)) jak to mój mąż mówi 'ty pożerasz książki"

)),Cobena, Steel i Chmielewską też lubię

)
widze mamy podobne gusta , chociaz ja to taki maniak , ze z braku laku czytam wszystko jak leci hehe
kochane ja was czytam na biezaco, z odpisywaniem gorzej. dociera do mnie zmeczenie tych kilku tygodni i od wczoraj spie w kazde pozycji i kiedy tylko sie da. Porazka kompletna.
Zgred teraz spi, wiec w koncu moge pod prysznic...
postaram sie jak tylko kiedys oczy otworze szerzej!
spij poki Zosia duzo spi

pozniej juz nie jest tak rozowo .. coraz mniej drzemek i odsypiac nie ma kiedy :/
hej.kazda pisze ze mam nie mowic ze to koniec watku ale jak to napisalam to od razu cos w was drgnelo i panie sie zaczely odzywac.
POK lacze sie w bolu
u nas masakra zaczynam popadac w depresje i plakac po katach , mam dosc
ja tez obstawiam na skok ... u nas sie sprawdzalo , moze nie bylo az tak zle , ale jednak w tych okresach Nat byl niespokojny , gorzej sypial ...
duzo sil zycze i oby szybko przeszlo !!
czy wasze maluchy tez tak dra buzki ?? kurka Nat tak nawija , ze masakra pol osiedla slyszy go :/ gada tak glosno , a wsumie sie drze , ze uszy wiedna i tak caly dzien ...
no i lazi i kombinuje

wlasnie sie caly okablowal hehe
stetoskop na szyi , sluchawki do muzyki , i na koniec kabel z pilotami do gry