reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
kocie u mnie tv tez raczej do towarzystwa niż oglądam... lubie poprostu jak gra ;-) ale to głównie Maja z Alą bajki ogladaja... jak mnie Adam zmusi to film na kompie obejrze bo z własnej woli to mi sie nawet nie chce..

Kocie ja przy Iwe tez w skok nie wierzylam i to z tych samych powodow co ty .za to teraz Franio bym naprawde grzecznym dzieckiem i mysl o tym ze to skok rozwojowy i niedlugo minie jest jedynym co trzyma mnie przy zyciu:tak:

WIOLU!! Ale ze mnie doopa wołowa :szok: Oczywiście, u Frania to na pewno skok! Wierzę gorąco, TO MUSI BYĆ TO !!! :eek::-)

MARAN jest!! :-):-):-) widzicie dziewczynki, nie jest jeszcze aż tak źle :-D:-p

LILU czy Ty w ogóle pisała o swoim wyjściu ostatnio na PIFO????

MADE jak tam Krakusy Was przyjęły? Kawy nie sępiły???

wrrrr moj bank przegina pale :angry: nie dosc , ze kurka jak sto lat za murzynami nie mozemy robic przelewow , konta internetowego brak i masa innych rzeczy do d..... to jeszcze w kulki sobie leca :angry:
okazalo sie , ze od 2tyg. nie zrealizowali czeku z S wyplata !!
mowiem wam ciagle jakies jazdy z tym bankiem mam dosc :/

Asionku to mówisz, że saga taka fajna??? A co w niej najlepszego??? Bo ja kiedyś zaczęłam czytać i nie mogłam przebrnąć kurka...ale może za mało przeczytałam....I jeszcze co do odcycowania - trzymam za Ciebie kciuki!! To jedna z trudniejszych decyzji na pewno. Ja czasem próbuje nie dać cyca i jest taka rozpacz, że nie jestem w stanie tego wytrzymać. W nocy chcę tylko spać!!!!!! I wtedy ta magiczna osiemnastka mnie pociesza - przecież nie ma dorosłych, którzy ciągną cyca no nie??? :zawstydzona/y::-p

mi sie tam wszystko w sadze podobalo :) klimat , watek itd. :)
co do odcycowania to czekam na grudzien i wakacje :) S bedzie ze mna cale 2 tyg. i bedzie pomoc , bo teraz to i on sil nie ma i ja ...
hehe w nocy ja tez chce tylko spac i nie walcze nawet jak chce cyca to daje :)

Asionek ja też sagę o ludziach lodu wyczytałam całą;))) jak to mój mąż mówi 'ty pożerasz książki";))),Cobena, Steel i Chmielewską też lubię;))

widze mamy podobne gusta , chociaz ja to taki maniak , ze z braku laku czytam wszystko jak leci hehe

kochane ja was czytam na biezaco, z odpisywaniem gorzej. dociera do mnie zmeczenie tych kilku tygodni i od wczoraj spie w kazde pozycji i kiedy tylko sie da. Porazka kompletna.
Zgred teraz spi, wiec w koncu moge pod prysznic...
postaram sie jak tylko kiedys oczy otworze szerzej!

spij poki Zosia duzo spi :)
pozniej juz nie jest tak rozowo .. coraz mniej drzemek i odsypiac nie ma kiedy :/

hej.kazda pisze ze mam nie mowic ze to koniec watku ale jak to napisalam to od razu cos w was drgnelo i panie sie zaczely odzywac.

POK lacze sie w bolu
u nas masakra zaczynam popadac w depresje i plakac po katach , mam dosc

ja tez obstawiam na skok ... u nas sie sprawdzalo , moze nie bylo az tak zle , ale jednak w tych okresach Nat byl niespokojny , gorzej sypial ...
duzo sil zycze i oby szybko przeszlo !!

czy wasze maluchy tez tak dra buzki ?? kurka Nat tak nawija , ze masakra pol osiedla slyszy go :/ gada tak glosno , a wsumie sie drze , ze uszy wiedna i tak caly dzien ...
no i lazi i kombinuje :) wlasnie sie caly okablowal hehe
stetoskop na szyi , sluchawki do muzyki , i na koniec kabel z pilotami do gry :rofl2:

wiola u mnie z Maja też sie skoki sprawdziły, wiec może akurat to przyczyna Franiowego nie spania...
kocie ja każdego dnia zaglądam tylko nie mam co pisać bo u mnie stale to samo... a ostatnio Ala była przeziebiona i nie chodziła do przedszkola wiec mi sie w domu naprzykarzała stale...Mai zęby wychodzą, wiec tez maruda i nic sie nie chce, wiec nawet ja nie chciałam już marudzić bo widze, że wszystkie dzieci jakies niespokojne...
asionek moja może nie w sensie gadania, ale tez sie drze... a jak chce coś od Ali to już w ogóle pisk wrzask... no i Maja atakuje nawet z zebami na Ale... masakra nieraz jak sie zczepią...

Heloł :cool:
Czy ktoś tu wątpi w moje zapewnienia??? Będę wzywać pojedynczo.....od najmłodszego....starszyznę zostawię na deser :-p
U nas totalna, że tak napiszę, rozpierducha :eek: totalny budowlany chaos, cegły lecą na łeb na szyję, gwoździe wystają z podłogi, tynk się sypie z twarzy a zmarszczki jakby głębsze :szok:
I teraz UWAGA!!! W czwartek wejście made! Wracam do roboty :rofl2: pewnie już kupili moją ulubioną kawę i ciasteczka :-D:-D:-D))))))

KUOTU - nigdzie w końcu nie pojechaliśmy, bo ten remont pokrzyżował nam wszelkie plany ;-) ale, ale.......mój Szanowny to rodowity Krakus i On nie sępi ziarenka, wsypie ile poczeba, a nawet dorzuci :-p:-)
Zgram zdjęcia to Wam pokażę weekendowych chłopaków :)))

Bardzo się cieszę, że ogólnie u wszystkich Koleżanków w porządeczku :))
WIOLA sytuację opanowała huśtawką i to mnie cieszy niezmiernie ;)
Buziaki dla całej paki!

A teraz..........
Ściągać majtochy!!!

LIL pierwsza deklarowała :-D poczekam na swoją kolej grzecznie :-p

MADE Wszystko siem kuotu pokrzaniło znowu :-D:-D:-D Przecie to Poznaniaki Ziemniaki tak szkodują :-p:-p:rofl2: Krakusa przepraszamy, do samych Szanownych nogów siem pokłoniwszy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Made o jak ja lubie remonty:-)tzn nie lubie tej rozpierduchy ale efekt koncowy. napewno jak skonczycie to bedzie piknie, mam nadzioeje ze sie pochwalisz:tak:

Kocie dobrze ze potwierdzilas ze to skok bo juz bylam gotowa z dachu skakac:-p

Maran masz przechlapane kobito...ciagle sama sie uzerasz z dzieciakami , w sumie kogos mi przypominasz:eek:(yyyy mnie:-))bedzie dobrze kochana . w koncu zebole powychodza i Maja sie troche uspokoi

Do góry