reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil ekshibicjonizm na wątku????;)))

dobry dobry

Asionek ja też sagę o ludziach lodu wyczytałam całą;))) jak to mój mąż mówi 'ty pożerasz książki";))),Cobena, Steel i Chmielewską też lubię;))

my po zakupkach, byłam w rossmanie bo oczywiście jak mi się kończą pieluchy dla małej to i 1000 innych rzeczy a potem paragonik na ponad 80zł- lubię zakupy, ale nie lubię wydawania pieniędzy.......właśnie!! muszę Danielowi angielski opłacić, zaraz wracam!!!

kochane ja was czytam na biezaco, z odpisywaniem gorzej. dociera do mnie zmeczenie tych kilku tygodni i od wczoraj spie w kazde pozycji i kiedy tylko sie da. Porazka kompletna.
Zgred teraz spi, wiec w koncu moge pod prysznic...
postaram sie jak tylko kiedys oczy otworze szerzej!

Pok jaka porażka???to normalne,że jesteś zmęczona, małe dziecko potrafi dać popalić;))) śpij kiedy możesz na zdrówko, a odezwiesz się szerzej jak dojdziesz trochę do siebie...hehe pomyśl o tym,że niektóre z nas mają po 2 maluchów;))) to wtedy na pewno szybko Ci wrócą siły;)))

kurka wodna, mam pytanie do mam ciut starszych dzieci, czy któreś z Waszych maluchów ( 3 i 4 latków szczególnie) po tym jak ma młodsze rodzeństwo, czy poszło do przedszkola, cofnęło się troszkę w zdolnościach???już wyjaśniam- Daniel od jakiegoś czasu twierdzi,że nie umie sam się ubierać ( a jak zamieniamy ubieranie w wyścigi kto szybciej to już umie), poza tym udaje,że nie umie operować nożem czy innymi sztućcami, a dotąd sobie radził dobrze- ostatnio nawet przedszkolanka mi zwróciła uwagę,że słabo je...martwi mnie to trochę

Poczku jeszcze parę tygodni i będzie lepiej! Wpadaj jak najczęściej!

Paulinko Maciuś czasami udaje dzidzię, pieści się, raczkuje, chce być karmiony. Ja mu tego nie odmawiam. Ale jeśli chodzi o pójście do przedszkola to akurat super się usamodzielnił. Tylko on wtedy nie miał 3 lat jeszcze, a ja byłam w końcówce ciąży - to może troszkę inna sytuacja. Ja bym się tak nie przejmowała, ale dalej z nim ćwiczyła jak do tej pory.

no chyba jednak posiadanie młodszego rodzeństwa może tak wpływać, choć mówi,że jest już 'dorosły" a nie "mała dzidzia";)) muszę go trochę jednak bardziej do ćwiczeń zachęcać, samo ubieranie to przez wyścigi jest najlepsze;)) jak to mały facet -lubi wygrywać;))

hej.kazda pisze ze mam nie mowic ze to koniec watku ale jak to napisalam to od razu cos w was drgnelo i panie sie zaczely odzywac.

POK lacze sie w bolu
u nas masakra zaczynam popadac w depresje i plakac po katach , mam dosc

zaraz ubieram WYJCA i jade po Iwcie bede za jakis 20 min

reklama
Paulina a no nie spi , od tygodnia napewno nie bylo 2h zebym przeslala jednym ciagiem, maly, nie spi ani w dzien ani w nocy, placze ciagle, nie daje sie odlozyc ani na mate, ani do wozka, nawet na karuzele reaguje wyciem.koszmar jakis

Do góry