Lili, a to ja to zawsze opinie innych wpuszczałam jednym, a wypuszczałam drugim hehe, ale to ja taki typ, zawsze wszystko wiem najlepiej, a odnośnie mego Dziecia, to już w ogóle

ale, żeby nie było lekarza też potrafię posłuchać;-) choć ze swojego doświadczenia wiem, ze nie zawsze wolno... i trzeba brać nawet na takiego poprawkę... niestety tę lekcję będę pamiętać do końca życia... Kochana, Ty już wypiłaś,a ja jeszcze nie zrobiłam
Wiolu, warto sprawdzić, dobrze, ze kontrola przebiegła pomyślnie

może faktycznie, to będzie 3dniówka...
U nas jak Miki gorączkował 3 dni i robiliśmy badanie moczu, krwi, wszystko wyszło oki

dopiero na 4 dzień wysypka wszystko powiedziała czego i Wam życzę, aby wyniki były dobre:-)
Kuotku, to jak nie kawa... hm.... może faktycznie Lili dobrze podsuwa REDBULA

Na temat karmień, to już się wypowiedziałam, tulenie, taki Maluszek potrzebuje tego i już, ale co do spania w łóżeczku, to z tym u mnie od początku było postanowione

Zasypiałam przy cycu, ale twardo wstawałam, karmiłam i odkładałam. Nie wiem czy to dlatego, ale teraz nie mamy z tym problemu jedynym miejscem gdzie Miki zaśnie, to łóżeczko
Oki, idę zalać kawę, i zaraz wrzucę fotkę, ale Miki wyglada jak wyglądał, tyko ma troszkę krótsze włoski:-)