reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Poczku, biedna Zosieńka...
oby jak najmniej takich "atrakcji" było :*

Kurcze, sosik zrobiony, ziemniaki już wstawione, a moje dziecko nadal śpi!!!!

I nieźle z tymi " warunkami tatusia" hahahah

reklama
Kuotku, akurat skończyłam pisać posta, poszłam zajrzeć do ziemniaków i dziecko wstało:-) od razu pokazał na kuchnię, że chce am, am:-D
tak, grzeją:tak:

Samo życie Wiolu :oo2:

Ola mi plakala i plakala i potem znowu zasnela, a teraz musze ja budzic, bo trzeba na lotnisko po G :/

Ostatnia edycja:
Ooo to o telewizji i książkach było dobre, tylko zbyt surowe! :szok::-D:-D No, chyba że mieliście e-booki na myśli, ale wówczas spada wartość przekazu (według mnie) :-p

:-D ja akurat e booki lubie.

wszystko wskazuje na to, ze bedzie dzis powtorka z rozrywki :crazy:

wiolu - jaka ironia losu.. az by sie chcialo zaspiewac
http://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc

ewciu smacznego!

oj kocurku... budzenie niefajne, oj niefajne...

Ostatnia edycja:
spi rozrabiaka wiec wpadam :)
dzsiaj nawet docenil moja zupke hehe jadl i mruczal mrmmmm z zadowoleniem :))

Kotek no to sa ludzie z innego swiata :/ ja nie przyzwyczajona do takich atrakcji jestem i nie mam zamiaru sie przyzwyczajac :-D

Poczek kurcze oby to jednak nie byly kolki &&&&&&&&&&&&&
u nas przy mocnym bolu pomagal masaz , zginanie nozek , suszarka , albo okap :) oczywiscie wlaczane hehe
to byly czasy ... a teraz juz taki dorosly chlopczyk sie robi i baki juz nie sa powodem do placzu , a smiechu :)))
na szczescie czas szybko leci ....

Wiola to pech z tym awizem :/

reklama
Do góry