reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Poczku, biedna Zosieńka...
oby jak najmniej takich "atrakcji" było :*

Kurcze, sosik zrobiony, ziemniaki już wstawione, a moje dziecko nadal śpi!!!!

I nieźle z tymi " warunkami tatusia" hahahah

reklama
Kuotku, akurat skończyłam pisać posta, poszłam zajrzeć do ziemniaków i dziecko wstało:-) od razu pokazał na kuchnię, że chce am, am:-D
tak, grzeją:tak:

Samo życie Wiolu :oo2:

Ola mi plakala i plakala i potem znowu zasnela, a teraz musze ja budzic, bo trzeba na lotnisko po G :/

Ostatnia edycja:
Ooo to o telewizji i książkach było dobre, tylko zbyt surowe! :szok::-D:-D No, chyba że mieliście e-booki na myśli, ale wówczas spada wartość przekazu (według mnie) :-p

:-D ja akurat e booki lubie.

wszystko wskazuje na to, ze bedzie dzis powtorka z rozrywki :crazy:

wiolu - jaka ironia losu.. az by sie chcialo zaspiewac
http://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc

ewciu smacznego!

oj kocurku... budzenie niefajne, oj niefajne...

Ostatnia edycja:
spi rozrabiaka wiec wpadam :)
dzsiaj nawet docenil moja zupke hehe jadl i mruczal mrmmmm z zadowoleniem :))

Kotek no to sa ludzie z innego swiata :/ ja nie przyzwyczajona do takich atrakcji jestem i nie mam zamiaru sie przyzwyczajac :-D

Poczek kurcze oby to jednak nie byly kolki &&&&&&&&&&&&&
u nas przy mocnym bolu pomagal masaz , zginanie nozek , suszarka , albo okap :) oczywiscie wlaczane hehe
to byly czasy ... a teraz juz taki dorosly chlopczyk sie robi i baki juz nie sa powodem do placzu , a smiechu :)))
na szczescie czas szybko leci ....

Wiola to pech z tym awizem :/

reklama
Do góry