reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Lil mała wie,że dziś jej święto więc chce być wypoczęta)))) i fakt, 4 piętro)) zapomniałam))
miłego spacerku!!!
miłego spacerku!!!
WIOLKA1509
a ja jade na ta przekleta poczte i chleb kupic
paulina.pro
ja też lecę obiad klecić a potem po Danielka, do później!!!!
Czarny Kocur
Made by Made :*
Ola mi zasnęła hip hip hurra
Time out, kawa i batonik kurde A CO!
Za półtorej godziny musimy z Olą jechać odebrać G z lotniska. WIOLU byłam na przeklętej poczcie wczoraj, specjalnie o 8 rano!!! I stałam w kolejce, z Olą w rękach oczywista RURECZKO aś nagadała, butelki były zapakowane perfetto!
Time out, kawa i batonik kurde A CO!
Za półtorej godziny musimy z Olą jechać odebrać G z lotniska. WIOLU byłam na przeklętej poczcie wczoraj, specjalnie o 8 rano!!! I stałam w kolejce, z Olą w rękach oczywista RURECZKO aś nagadała, butelki były zapakowane perfetto!
lilu!! przeczytalam jeden Twoj post przypadkiem, bo kliknelam na nie te strone, co trzeba. Ja tez bm chciala byc tydzien w ciazy i rodzic, bez oppzniejszych konsekwencji! W pelni rozumiem!
I czy Ty sobie wyobrazasz, ze nowy odcinek GA dopiero za tydzien?! paczka zasnela, ja sie chcialam zrelaksowac i mi sie wszystkie plany pokrzyzowaly. no nic. tesciowka idzie do fryzjera, m na zkaupy, to ja posprzatam
czy ja uwazam na diete?
pytalam i w szpitalu i poloznej i peditry czy mam czegos nei jesc, to powiedzieli, zebym odstawila cytrusy i nie jadla duzo pomidorow. Poza tym tak ogolnie nie jem niczego, co zawiera bialko mleka krowiego, nie pije kawy, nie jem soi, ani brokulow, kalafiorow itp. Z cebula sie chyba rozstane na wszelki wypadek.
dzis przedpoludniem byl taki sam cyrk, co wczoraj wieczorem az w pewnym momencie poszla kupa. Chwila spokoju. Znowu placz ale jak tylko wyjelam mokra pieluche spod tylka od razu cisza i w koncu normalnie zjadla, bo tak to tylko ssala minute i zaraz wielki placz (a przysysala sie tak mocno, ze glodna byla okropnie. tylko w nocy jadla normalnie). I do tej pory spokojnie, glownie spi ale znowu ma slodka minke a nie umeczona twarz zmordowanego stworzonka. Teraz znow zjadla pieknie, wtulila sie i zasnela.
Moim zdaniem zbiera sily na wieczorny koncert
I czy Ty sobie wyobrazasz, ze nowy odcinek GA dopiero za tydzien?! paczka zasnela, ja sie chcialam zrelaksowac i mi sie wszystkie plany pokrzyzowaly. no nic. tesciowka idzie do fryzjera, m na zkaupy, to ja posprzatam
czy ja uwazam na diete?
pytalam i w szpitalu i poloznej i peditry czy mam czegos nei jesc, to powiedzieli, zebym odstawila cytrusy i nie jadla duzo pomidorow. Poza tym tak ogolnie nie jem niczego, co zawiera bialko mleka krowiego, nie pije kawy, nie jem soi, ani brokulow, kalafiorow itp. Z cebula sie chyba rozstane na wszelki wypadek.
dzis przedpoludniem byl taki sam cyrk, co wczoraj wieczorem az w pewnym momencie poszla kupa. Chwila spokoju. Znowu placz ale jak tylko wyjelam mokra pieluche spod tylka od razu cisza i w koncu normalnie zjadla, bo tak to tylko ssala minute i zaraz wielki placz (a przysysala sie tak mocno, ze glodna byla okropnie. tylko w nocy jadla normalnie). I do tej pory spokojnie, glownie spi ale znowu ma slodka minke a nie umeczona twarz zmordowanego stworzonka. Teraz znow zjadla pieknie, wtulila sie i zasnela.
Moim zdaniem zbiera sily na wieczorny koncert
Ewciu - a no lyka, lyka. Za kazdym razem jej tlumacze, ze dostanie jesc za kazdym razem jak bedzie glodna, ze nie ostatni raz w zyciu piers widzi, a ona i tak sie rzuca jakby na pustyni przez ostatni tydzien zyla i przy tym polyka powietrze ale czegos takiego jeszcze nie bylo. Wczoraj nie pomogla kupa, nie pomoglo milion bekniec, czysta pielucha byla o kant d potluc, nie pomagalo przytulanie, bujanie... Przez chwile pomoglo jak jej m opowiadal o meblach w duzym pokoju ale zaczela ryczec jak tylko powiedzial, ze telewizji ie bedzie mogla ogladac dopoki nie doceni ksiazek ;-) Jedyne co pomagalo to wanna. Tak mysle czy szybko jednak wiaderka do kapieli nie kupic, bo w nim nie dosc, ze w wodzie, to jeszcze w pionie i moze by porzadnie pobąkowała i odczuła ulgę.
ewcia niezla okazja ta przecena!
ewcia niezla okazja ta przecena!
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Ooo to o telewizji i książkach było dobre, tylko zbyt surowe! No, chyba że mieliście e-booki na myśli, ale wówczas spada wartość przekazu (według mnie)