reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ha! Może być, że Wioli ze zmęczenia zimno! I że się więcej jeść chce!

Paulinko Maciuś też je te misie - uwielbia je! I moim zdaniem one na pewno nie zaszkodzą Majeczce - po prostu forma czekoladki nie jest zalecana dzieciom do 3 r.ż - takie dzieci to tylko płyny czy kapsułki wyciskane. Ale ja Martynce też czasem daję coś do pogryzienia. Była nawet przez Maciusia karmiona żelkami witaminkami :baffled: Choć dziś dorwała żelka i zaczęła się niebezpiecznie krztusić. Trochę miałam stracha!

Wioluś na spacer z moją ukochaną córeczką. Pół drogi było wycia, pół drogi ją niosłam pchając wózek brzuchem. Wyjdzie na to, że całą jesień i zimę spędzimy w domu, bo ja już nerwów nie mam na to. :baffled:

Bolą mnie plecy, padam ze zmęczenia. I O TAK! Potwierdzam - ze zmęczenia chce się więcej jeść! Tylko czemu przemiana materii nie jest automatycznie większa??? :baffled: Właśnie zjadłam dwa wielkie wafle PRINCE POLO i patrzę co by ty jeszcze skubnąć. Za mega czekoladę się nie biorę, bo jak otworzę to zjem tak jak poprzednią w ciągu jednego dnia. :baffled:

lilus co do spacerow to bedzie coraz lepiej, jeszcze z miesiac i mala bedzie chodzic na tyle dobrze ze bedziecie mogly za raczke spacerowac. nie zalamuj sie .
a co do jedzenia to ci te prince polo nie zaszkodza , chuda jestes:dry:

Wioluś no ciągle czekam na to LEPIEJ...A co do bycia chudą to przemilczę :zawstydzona/y: Akurat tak się maskująco ubrałam, że nie widziałaś całej prawdy :zawstydzona/y:

reklama
Do góry