reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
dzieci odpukać w porządku, Daniel rano marudził,że nie chce mu się iść do przedszkola, po prostu przechodzi okres adaptacji jeszcze raz i musi wpaść w rytm, a Maja mimo,że wstała o 7 to ok. 10 była śpiąca, co prawda zasnęła prawie o 11, daję dzieciom codziennie tran i prebiotyki i na razie zdrówko mamy

Kochane jeszcze wpadłam - mam mięsożercę w domu! Po całej porcji zupki dyniowej (zmieszanej z zupką rybną ze słoiczka dla smaku hehe) Martynka zjadła całą miseczkę mięsa z kurczaka (gotowane udko) - taki jej kawały włożyłam i myślałam, że nie zje! A ona całość wrąbała i jeszcze na nóżkach z miską do zlewu poszła - myślałam, że miskę do mycia wrzuci :-p Ale nie - spadła na pupę i się miską bawi :-p:-p:-p

Paulinko dobry pomysł z tymi prebiotykami mi podsunęłaś! Jakie stosujesz???

Wioluś Tobie tak zimno - może chora będziesz??? Mi raz zimno raz ciepło - w kuchni od rana ogrzewam się gazem i jest ok :-)

Dobra idę bo mam ambitne plany być długo na dworze.....

Lil gazem się ogrzewasz??????????????????:szok::szok::-D
nie mogłam moim dzieciom wcisnąć normalnie prebiotyków więc kupiłam takie nowoczesne dla dzieci, acidolac junior- w formie czekoladki misia, za 20 szt dałam 15 zł, niby od 3 r.ż., Daniel dostaje jednego dziennie, na zabicie smaku tranu;)) a Mai daję pół....wg mnie nie powinno jej zaszkodzić, a ostatnio mieliśmy u tej dwójeczki też problemy z zaparciami....

Gazem na płycie hajcuję od dwóch dni :dry: LILU udanego spaceru :sorry2:

A WIOLI zimno z niewyspania niestety, ostatnio czytałam, choć to niby oczywiste :cool2: Powinien temu zjawisku towarzyszyć większy apetyt, według autora :-p

Bo mózg niewyspany potrzebuje więcej kalorii, tak powiadają mądre głowy :) I ma problem z zarządzaniem ciśnieniem ciała i te pe i te de.....
Zresztą sprawdziłam na sobie - jak mnie Ola obudzi w nocy więcej, niż 5 razy, to głód mnie dopada i kij z dietą! To dzisiaj :-p

reklama
Do góry