Czarny Kocur
Made by Made :*
WIOLU jeszcze masz czas, nadrobisz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WIOLUŚ oczywiście! Ja jestem maniaczka, jak już sobie coś raz ubzduram, ze kocham, to do upadłegono czasami może się ta miłość przenicować w nienawiść, ale to też silne uczucie jest
Ale miłość zawsze się echem odbija, jeśli się kochało naprawdę ;-)
Oby Zuzia miała taki apetyt na jabłko jak Franio![]()
Asionku to pewnie ta szczepionka przed nami. A co do Maciusia były takie plany, żebym z nim jak najwięcej sam na sam spędzała - ale Martynka to taka maruda beze mnie, że nikt nie chce się nią zajmować - więc wychodzi na to, że ja właśnie z Maciusiem strasznie mało robię.
Nie smęcę Wam. Niedługo będzie Wiolka u mnie i z tego bardzo się cieszę. Buziaki dla Was!
Asionku
jak ladnie Nat sobie z katarem poradzilOddal Tobie i ma z glowy
trzymaj sie tam cieplo i nie daj sie!
:/
Oto 3 fotki z wizyty....Tak na rozweselenie....
Zobacz załącznik 505623Zobacz załącznik 505624Zobacz załącznik 505625
![]()
Nie zdjęłam Martynce butków po spacerze i zrobiła 3 kroczki! Może w butkach pewniej się czuje...ALE JAJCA!