reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Wiola pieknie wszystko podsumowala! i nawet kilka wilkow z lasu wyszlo :-D

Made
duzo zdrowka dla was i wytrwalosci na terapiach i zajeciach wszelakich! I tradycyjnie buziaki dla V.!

Asionku
no wyglada moze nieciekawie ale jak sa swieze, dobrej jakosci i dobrze przyprawione to pycha! chociaz moj m twierdzi, ze zadna rewelacja, ze smakuja jak morze :rofl2: Ja w zeszlym roku na wakacjach w bretanii szalalam z owocami morza. Troche nie bylo wyjscia, bo specjalniie nic wiecej tam nie ma (poza miechem, za ktorym nie przepadam) - 14 dni swiezych owocow morza. I to nie swiezych na gebe tylko lowionych za naszymi plecami. Przegrzebki, ostrygi, malze... Juz nie bede nawet opowiadac o tym jak fascynujaco wygladaja farmy ostrygowe i wylawianie muszli z morza - ja tam moglam siedziec godzinami.
jaki tort bedziesz robic? :)

rureczko - marudz nam tu! po to jestesmy, bo teraz to sie tylko martwie co tam u Ciebie! jak marchewki wam ida?

reklama
kochane moje wlasnie o to chodzi zebyscie pojawialy sie tu i swoje smuteczki te wieksze i miejsze wylewaly w postach, po to tu jestesmy zeby sie wspierac , pocieszac , powyglupiac.

ja przepraszam,że zaniknęłam rano ale internet mnie w bambuko robi... kurcze a z netią nie możemy się dogadać co do oferty...

auto odpaliło, cudem, ale w weekend przyjeżdżają rodzice naszym nowym autkiem a zabierają to na sprzedaż do wujka, od którego to nowe auto bierzemy,będzie spokój bo ile można się psuć??????

ledwo dobudziłam Maję po 2h snu by biec na 14 po Danielka, mały zadowolony, jutro też idziemy, tylko chwilę marudził, ale byliśmy na placu zabaw i mu przeszło;)))

dzieci i jak podejrzewam tatuś, odpadły

a ja mam ochotę na loda....takiego na patyku w mlecznej czekoladzie z migdałami...

ja jeszcze jestem :)

Poczek malze uwielbiam :) krewetki lubie , a kurcze do ostryg sie przekonac nie moge ... moze kiedys ? :))
reszty robali nie tykam :) naogladam sie jak je przyrzadzaja i podziekuje , gorszego smrodu w zyciu nie czulam:rofl2:
a tort typowo dla Nata robie , stwierdzilam , ze w koncu to jego swieto wiec bedzie tort marchewkowy z kremem mascarpone :)

Wiola dokladnie jak ma sie chec to i pomarudzic mozna :) po to tutaj jestesmy !

Paulina dobrze , ze ma kto autko kupic :) bedzie problem z glowy :)

wiecie co bylam na szczepieniu i kontroli w poniedzialek i jak zawsze pytanie odnosnie snu malego
wiec powiedzialam jak spi , kiedy , ile i te nocki do dupy :/
pediatra stwierdzila , ze za malo spi , ze powinien miec min. 2 drzemki na dzien
no wiec ja na to , ze on sam sie przestawil na jedna ...
bylam sceptycznie nastawiona , ale po wizycie zaczelam go klasc te dwa razy jak mowila , liczac , ze nic z tego nie bedzie , bo od dluzszego czasu ta 2 drzemka to masakra byla :/ ledwo 15min. pospal w wozku po walce...
no i szok , bo sam zasypia w lozeczku !!!! i pozniej nocka tez fajna byla :)
tak wiec moze miala racje jednak , ze za malo spi stad nocki do d... ?
zobaczymy jak bedzie dalej , ale i tak dumna jestem z niego , ze kladzie sie do lozeczka i sam zasypia :)

ASIONKU :eek::eek::eek: nie gadaj.... A moja jak ucina sobie drzemkę, chcoćby pierwszą, ale ok. 16-17, to nie mam mowy o zaśnięciu przed 22! Jakie dwie dzrzemki? :szok: Jedna to SUKCES! a JEŚLI NIE ŚPI W DZIEŃ WCALE, LUB PRAWIE WCALE, TO JEDNAK SZYBCIEJ ZASYPIA WIECZOREM ... co ja z tą czcionką, przepraszam :/

Buziaki na dobranoc! :****

Ostatnia edycja:
O D D Y C H A M !!!! Z N O W U !!!!

Witam się i jak tylko mi się uda to będę nadrabiać, bo po moim ostatnim poście okrutnie odcięto mnie od świata!

D Z I E Ń !!!! D O B R Y !!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lilus jak milo cie czytac

dzien dobry dziewczyny

a co do spania , to zauwazylam ze im bardziej Iwa jest zmeczona tym pozniej i ciezej zasypia. najlepszym wyjsciem jest polozenie spac okolo 20 .wtedy 10 min i spi. jak byla miejsza i nie chciala nam spac w dzien to wieczorem po wielkich bojach zasypiala dopiero okolo 22.30

Do góry