reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Asionek gratki nocki:)) No u nas jak czwórki szły to masakra była... zwłaszcza że one wszystkie razem lubią... u nas 3 na raz wyszły a i ta ostatnia jakoś niedługo potem...
Aż się boje trójek...

Wioluś bidulko.... A tak wogóle to Franuś cudo:)) I tak grzecznie sobie leży pod ta kanapą:))

A ja pisze projekt... Mój pierwszy w życiu...
Ale wreszcie jakieś wyzwanie:))

dobry dobry

u nas też w nocy spokój był, mała ładnie śpi, mniej kooop w ciągu dnia w pieluszce, czyli cicho sza- mamy zęba!!!teraz sztuką byłoby zobaczyć który jej tam znów wylazł- mała się nie daje;)))

właśnie prychcę spagethi, mała śpi, Danio w przedszkolu- dziś mąż zapisał go na rytmikę, są jeszcze zajęcia typu angielski, karate, fizyka dla maluchów- ja bym go raczej dała na te 3 ostatnie, rytmikę to on robi porządną sam na placu zabaw a na karate też mógłby się wyżyć, no i może pokorniejszy by się zrobił???;))) co do angielskiego to musi bo bardzo szybko łapie słówka, uwielbia bajki po angielsku i jak mu czytamy, a fizyka bo jest bardzo ciekawym świata chłopcem i może tam uzyskałby trochę odpowiedzi na swoje pytania...

byłyśmy na ryneczku, kupiłam gruszki, które mała zaraz jadła-uffff bo ja się już ostatnio bałam że ona ma totalny awers do owoców, odmawia jedzenia jabłek i bananów- które zawsze kochała!!! może jej się po prostu znudziły??

Wiolu u mnie rano też był pisk "nie umiem się sam ubrać", jasne, ale jak trzeba to się sam ubiera w 5 min.;))) i potem krzyk bo gdzieś zgubił katalog lego, który zawsze czyta w drodze do przedszkola i Maja marudziła bo się trochę blendera wystraszyła
do góry głowa, kochana, pamiętaj że nie jesteś sama!!!

auto nam zdechło....pod przedszkolem...

Asionku gratulecje ząbka!!!!

Monia:-):-):-) doczekałaś sie! super, moze teraz czesciej bedziesz pisac?

Kotku Kamil tez dzis sam jechał? jak Ola?

My bylismy u pediatry. Zuu ma jednak nietolerancje laktozy. Po bebilonie 2 wróciły bóle brzucha i zaczeła ulewac. Mamy dawac bebilon pepti 2, zupki i owocki.
Calineczka juz nie jest calineczką tylko pyzolem- 69 cm i 7,700:szok::szok::szok:

nie mam sily, chce mi sie ryczec,krzyczec
dzieci wyja i awanturuja sie na zmiane
Paulina niejestem sama?hmm ja patrze na to zupelnie inaczej. co z samochodem?
Rurka slicznie Zuzia przybiera

hej
u nas jakos slabo bylo dzisiaj. brzuszek ja meczyl cala noc. cyc na 5 minut, nieszzczescie na twarzy, przysypiala na pol godziny i znow. tylko raz zasnela na 2 godziny. odstawiam dzis herbate z fenkula na 2-3 dni i zobaczymy czy pomoze. Teraz Zosia odsypia ciezka noc i ja chyba tez powinnam, bo inaczej do wieczora nie dam rady. Co ja zrobie jak mama wyjedzie?!

Asionku
to bardzo dziwnie na tych kucharzy trafilas. ja wrecz przeciwnie. a taka ostryga z octem, cebulka...eh nawet z samym sokiem z cytryny! mniam! Chyba juz tej Bretanii na wakacje nie odpuszcze :)

RURECZKO!
my love! jak milo Cie widzec! super, ze Zuza mimo brzuszkowych problemow przybiera na wadze. Sliczna pyzolka :)

Wiolu... sciskam, bo nie wiem co wiecej powiedziec.

brawo Moniu! a widzisz! zawsze w pracy sa lepsze i gorsze chwile! powodzenia :)

reklama
Do góry