WIOLKA1509
Fanka BB :)
juz mi sie znudzilo marudzic, wszystkie przez moje marudzenie pouciekaly

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek gratki nocki) No u nas jak czwórki szły to masakra była... zwłaszcza że one wszystkie razem lubią... u nas 3 na raz wyszły a i ta ostatnia jakoś niedługo potem...
Aż się boje trójek...
dobry dobry
właśnie prychcę spagethi, mała śpi, Danio w przedszkolu- dziś mąż zapisał go na rytmikę, są jeszcze zajęcia typu angielski, karate, fizyka dla maluchów- ja bym go raczej dała na te 3 ostatnie, rytmikę to on robi porządną sam na placu zabaw a na karate też mógłby się wyżyć, no i może pokorniejszy by się zrobił???)) co do angielskiego to musi bo bardzo szybko łapie słówka, uwielbia bajki po angielsku i jak mu czytamy, a fizyka bo jest bardzo ciekawym świata chłopcem i może tam uzyskałby trochę odpowiedzi na swoje pytania...
auto nam zdechło....pod przedszkolem...
hej
u nas jakos slabo bylo dzisiaj. brzuszek ja meczyl cala noc. cyc na 5 minut, nieszzczescie na twarzy, przysypiala na pol godziny i znow. tylko raz zasnela na 2 godziny. odstawiam dzis herbate z fenkula na 2-3 dni i zobaczymy czy pomoze. Teraz Zosia odsypia ciezka noc i ja chyba tez powinnam, bo inaczej do wieczora nie dam rady. Co ja zrobie jak mama wyjedzie?!
Asionku
to bardzo dziwnie na tych kucharzy trafilas. ja wrecz przeciwnie. a taka ostryga z octem, cebulka...eh nawet z samym sokiem z cytryny! mniam! Chyba juz tej Bretanii na wakacje nie odpuszcze![]()
Czy mi się zdawa, czy ktoś tu o mnie zapytywał?
Dzień dobry!
U nas powolutku, ćwiczymy, jeździmy na terapie, a teraz się inhalujemy bo jesteśmy od tygodnia chorzy. Nocki szarpane, w związku z tym i nerwy, jutro idziemy do kontroli, zobaczymy jak oskrzela się mają i wiecznie zakatarzone nosy)
Czytam Was Kochane, ale jakoś sytuacja nie nastraja do pisania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!