reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
ja nie wiem co tu sie dzieje, kot i rureczka zagladaja na Fb a tu nie, Pauliny nie ma, Made nie ma, Just czasem kliknie dziekuje i tyle( nawet nie napisze co u niej , jak sie z boskim uklada i jak nasze sloneczko?)Zizi no dobra , ona ma prawo leniuchowac, Lilus nie ma sieci-odpuszczam ci winy:-p,Asionek zaglada ale mogla by cos skrobnac o naszym malym modelu

Czy mi się zdawa, czy ktoś tu o mnie zapytywał? :eek:

Dzień dobry!
U nas powolutku, ćwiczymy, jeździmy na terapie, a teraz się inhalujemy bo jesteśmy od tygodnia chorzy. Nocki szarpane, w związku z tym i nerwy, jutro idziemy do kontroli, zobaczymy jak oskrzela się mają i wiecznie zakatarzone nosy ;))
Czytam Was Kochane, ale jakoś sytuacja nie nastraja do pisania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Rurki zaglądają, czytają codziennie, ale jakoś nie chcą Wam humorów psuć swoim smęceniem:-(

Made ukochana moja :** zdrówka już życzyłam, ale jeszcze raz zdrowiejcie szybko!

Kotku paczuszka poszła, wybacz opakowanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asionek gratki nocki:)) No u nas jak czwórki szły to masakra była... zwłaszcza że one wszystkie razem lubią... u nas 3 na raz wyszły a i ta ostatnia jakoś niedługo potem...
Aż się boje trójek...

mowisz , ze tak zle bylo ? kurcze wlasnie slyszlalam , ze dramat i juz sie boje co to bedzie , one juz niezle napuchniete sa ...

dobry dobry

właśnie prychcę spagethi, mała śpi, Danio w przedszkolu- dziś mąż zapisał go na rytmikę, są jeszcze zajęcia typu angielski, karate, fizyka dla maluchów- ja bym go raczej dała na te 3 ostatnie, rytmikę to on robi porządną sam na placu zabaw a na karate też mógłby się wyżyć, no i może pokorniejszy by się zrobił???;))) co do angielskiego to musi bo bardzo szybko łapie słówka, uwielbia bajki po angielsku i jak mu czytamy, a fizyka bo jest bardzo ciekawym świata chłopcem i może tam uzyskałby trochę odpowiedzi na swoje pytania...

auto nam zdechło....pod przedszkolem...

o kurcze lipa z tym autem :(
fajne zajecia maly bedzie mial , az mu zazdroszcze :)))

hej
u nas jakos slabo bylo dzisiaj. brzuszek ja meczyl cala noc. cyc na 5 minut, nieszzczescie na twarzy, przysypiala na pol godziny i znow. tylko raz zasnela na 2 godziny. odstawiam dzis herbate z fenkula na 2-3 dni i zobaczymy czy pomoze. Teraz Zosia odsypia ciezka noc i ja chyba tez powinnam, bo inaczej do wieczora nie dam rady. Co ja zrobie jak mama wyjedzie?!

Asionku
to bardzo dziwnie na tych kucharzy trafilas. ja wrecz przeciwnie. a taka ostryga z octem, cebulka...eh nawet z samym sokiem z cytryny! mniam! Chyba juz tej Bretanii na wakacje nie odpuszcze :)

biedna Zosia :( moze bedzie lepiej jak odstwaisz koper , pamietaj tylko , ze kilka dni musi minac zawsze od odstawienia :)

a no dziwnych , ale i w Strass tak bylo i tutaj :) malo kto jadl , a niektorzy nawet nigdy nie probowali , dla kazdego jak gluty to wyglada i stad niechec , ja tez sie przekonac nie moge ...
slimaki jadlam nawet zaby , ale zab juz wiecej nie tkne , do dzisiaj mam traume :/

Czy mi się zdawa, czy ktoś tu o mnie zapytywał? :eek:

Dzień dobry!
U nas powolutku, ćwiczymy, jeździmy na terapie, a teraz się inhalujemy bo jesteśmy od tygodnia chorzy. Nocki szarpane, w związku z tym i nerwy, jutro idziemy do kontroli, zobaczymy jak oskrzela się mają i wiecznie zakatarzone nosy ;))
Czytam Was Kochane, ale jakoś sytuacja nie nastraja do pisania. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

oj bidoki , sezon chorobsk cala para , wszedzie gdzie nie zajrze prawie kazdy chory ... zdrowka duzo !!!

Wiola ja zagladam :) ja na moje skromne mozliwosci to nawet sporo hehe

jutro musze torta dla malego zrobic , w piatek mini imprezka , sobote S tez ma wolna o dziwo wiec pewnie mniej mnie bedzie , jakby sie ktos pytal :)

czesc ja też zaglądam... pisze jak mnie wena chwyci bo tak to nie mam mocy... Ala teraz w domu bo tez załapała przeziebienie w przedszkolu :wściekła/y: nawet wiem od którego dziecka bo 2 dni wczesniej widziała jaki zasmarkany latał :wściekła/y:ehhh te baby wysyłają chore dzieci a później te wirusy innym zapodają!!! Mai piatki wychodza, ale idzie to dość powowli - czasem noc kiepska, ale tak w dzien to daje rade, nie jest źle bo ona umie sie ładnie bawić sama, no z Ala to cały czas sie szarpią o zabawki, ale jak Majka sobie coś wyszuka to potrafi sie i na dłużej zająć :)

pozdrawiam wszystkich i duzo zdrowia zycze i wyjścia zebolców co by wreszcie choć troche pospać ;)

reklama
Maran taaa u nas do pelnej szczenki brakuje jeszcze sporo wiec moge pomazyc o nockach przespanych , chyba ze jakis cud sie zdarzy :))))
zdrowka duzo !!!

a zapomnialam napisac , ze Nat kurka kopska na potege produkuje
od rana bylo 3 !! i jeszcze na wieczor strzelil taka , ze dywan i podloga zapaprane :/ tylko ^prysznic pozostal hehe , masakra normalnie z wiekiem zamiast mniej to wiecej tych kooop :eek:

Do góry