reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
dzieci usypiają z tatusiem, posprzątane...więc chwila dla mnie;))) szkoda,że książki mi się pokończyły, będę musiała skoczyć jutro do biblioteki

Asionek, wow!!!! a nie boisz się trochę???kurcze z jednej strony fajnie ale każdy medal ma dwie strony....ale trzeba przyznać, Nat to śliczny facet

Wiolu, co się dzieje????????????????????????????????????/

Maran, no wszystko załatwiłam na mieście, nie obeszło się bez jednego malutkiego marudzenia, ale dałam radę, tylko do domy zgrzana wróciłam...;)))
a plac zabaw różnie u nas wypada, najczęściej wszystko oki, no i sama mam okazję się odezwać do kogoś, bo zdarzają się fajne mamy, z którymi można na żywo chociaż o pogodzie pogadać;))))

Ostatnia edycja:
dziewczyny to nic pewnego :) na stowe by go wiezla jakby mial 18 miesiecy , a tak to musi przejsc casting :) jakas tam szansa zawsze jest , ale wiecej w tym zabawy :)

Paulina a czego mam sie bac ? :-Djakby nawet wygral to czeka go kilka fot w ubrankach i wsio , firme znam tutaj jest bardzo popularna i sama ja uwielbiam za cudne ciuszki :)

kurcze musze pazury u nog zrobic , bo az wstyd , a dalej goraco wiec sandaly gora :rofl2:

Asionek ja by ci to wytłumaczyć???? ale w sumie to mają być tylko fotki w kilku ciuszkach....ale że taka pogoda u Was???:szok::szok:

a wiecie że moje dziecko spało dziś w dzień, w ciągu 3.45h???????w kalendarzu zapiszę;)))

Paulina pewnie mniej wiecej domyslam sie o co chodzi :)
ja sama mam paranoje , ale kurcze nie dajmy sie zwariowac :)
sama za mlodu robilam rozne ciekawe rzeczy i mam super wspomnienia

wow niezle ci dziecie pospalo :szok: tylko pozazdroscic :)))

pazury zrobione ufff moge zasiasc przed GA :))

dobrej nocy kochane

nic sie nie dzieje., poprostu po dzisiejszym dniu stanowczo stwierdzam ze 2 dzieci to max i gdyby mi kiedys jakas glupota przyszla do glowy to prosze mi to wypersfadowac

bylismy na szczepieniu , Franio ma 70cm i 8.6kg:szok:

Paulinko gratuluje ponad 3 godzinnej ciszy:-p
Asionku gratuluje synka modela:-)
Kocie jak na froncie?
Poczku pieknie Zosienka przybiera

Ostatnia edycja:
WIOLU no i właśnie dlatego ja ZAWSZE zachodzę w głowę, jak można mieć dwójkę prawie jedno po drugim...:-p

Spokojna głowa - jak tylko się zachwycisz nad małą Zosią, albo dziecięciem Zizi, albo dziecięciem Ajas (&&&&&&&&&&&&), albo kolejnym dziecięciem Poczka i Asionka i Moni, to ja Ci od razu będę wybijać to z głowy! :-D

Wiolu ale ta cisza to była tylko ze strony Mai, Daniel nadrabiał ale jutro pójdzie do przedszkola więc będzie inaczej;)))

co do dzieci...dziś spotkałam na placu zabaw dziecko, które spało samo w wózku, bez jeżdżenia i bujania;)))
a trzecie???? nie dziękuje, postoję;)))

reklama
Do góry