paulina.pro
Fanka BB :)
Kout no ja już zaczęłam mierzyć mu te paputy, ale M. nerwowo nie wyrabiał
))
dobrze,że masz ciepłą wodę, zawsze to jakiś relaks w wannie
)
dobrze,że masz ciepłą wodę, zawsze to jakiś relaks w wannie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry!!!!!!! Tak na szybko, bo póki mała nie marudzi muszę ogarnąć bałagan- który codziennie narasta tak samo - obojętnie ile się nie napracuję....No i zmywarka jednak konieczna będzie.....
Mieszkanie zdane, babka się nawet pytała czy my jakiegoś remontu nie zrobiliśmy buhahaha!
ASIONKU jest już ten kieł / kieły ?
Zosia dopiero niedawno zasnela. Rozstroilo mi sie dziecko. 2 tygodnie spala non stop i zaczyna nadrabiac stracony czas. No i zamiast porzadnie zjesc, to tylko podjada, przysypia 10 minut, krzyczy, je i tak w kolko... O wszystko obwiniam oblesne plesniawki, ktore ewidentnie utrudniaja jej ssanie. niech to wreszcie jej zejdzie. Jest swiatelko w tunelu, bo nie zwymiotowala dzis lekarstwa.
czesc
No... a dzis zapisałam sie na egzamin z jazdy, ale nie wiem jeszcze kiedy bede miec termin - to mnie powiadomią jak mi ustalą, ale czeka sie od 6 do 12 tygodni wiec jeszcze troche czasu jest... jazdy sie nie boje jakoś specjalnie bo jeżdze sporo samaale stresuje mnie to przepytywanie z ruchu drogowego, znaków i samochodu co gdzie itp. bo mój zkres słownictwa w tej dziecinie nie jest zbyt duży... zaczełam sie dzis troche uczyć, ale mnie to meczy strasznie... test teoretyczny zdawałm po polsku bo była taka opcja, ale na jazde to albo trzeba tłumacza brac, albo gadać... nie bardzo chce brac tłumacza bo ja zasadniczo rozumiem co mówią tylko z gadaniem gorzej - ja poprostu kamyk niemowa jestem... no i nie chce tez tłumacza bo mi sie wydaje, że jak wezme tłumacza to mnie wezmą za głupka jakiegoś co to nawet sie nie nauczył na egzamin i już od razu bede na staconej pozycji... eeeeeeeee dupaaaaa nie wiem jak to bedzie, ale stres mam na ta gadke... oststnio taki wiekszy kontakt z jezykiem miałam w szpitalu jak Maje rodziłam no ale slowa do porodu i pielęgnacji dziecka znałam juz po porodzie z Ala a tu o samochodag bedą gadki...
po za tym... chyba nic wiecje u nas kazdego dnia leje z przerwami ale mocno i wieje no i u nas sami decydujemy kiedy włączymy ogrzewanie, wiec troche juz ogrzewam chate...
WIOLU żebyś Ty mnie znała... ja potrafię być okrutna((
A teraz mi Kamil mpodsyła ciekawe linkiMore human than human: how Philip K. Dick can change your life | The Verge , chyba chce udobruchać....nie dam się!
Ja nic nie sprzedawałam, to nie wiem.....![]()