hej
robie obiad , maly z tata probuje spac , ale cos to ciezko widze ..
a dzisiaj mialam ciekawy dzien

bylam na placu zabaw ( na ktory zreszta nie mialam dzisiaj checi , bo tam zawsze tlumy ) no i przyszla kobieta , tak lazila , zgladala , az w koncu do nas podeszla , myslalam , ze bedzie cos sprzedawac i mialam jej od razu podziekowac ,ale jakos wyjatkowo dzisiaj dalam szanse

no i okazalo sie , ze Natul jej sie tak spodobal , bo robia casting dla marki odziezowej Orchestra i szukaja maluszkow

brala by go od razu gdyby nie to , ze potrzebuja maluszka 18 miesiecy , a Nat ma 12 ... ale i tak wziela jego kandydature , bo Nat nosi z tej marki ciuszki na 18m i jest wiekszy niz frnakowe dzieci

ma dac znac jak cos po 17 pazdzirnika
zaputala sie tez czy moze sie odezwac jakby potrzebowali do filmow, czy reklam dziecka

kurcze dumna bylam jak nie wiem , ze Natul tak bardzo sie spodobal
ASIONKU nie ma co, zazdroszczę! bo jednak jakoś do przodu idziecie zębowo

a my utknęli w ciemnym lesie
ja się pytam CO JĄ TAK MĘCZY????? Gryzie wszystko, łącznie ze mną, rączki pcha do buzi, buczy i mówi, że "bu bu" ma w buzi, no przecież to zęby, ale GDZIE ONE SIĘ PODZIEWAJĄ TAK DŁUGO
mojej siostry synek mial podobnie , a pozniej skonczylo sie na przecinanniu dziaselek , bo zabek przebic sie nie mogl , moze warto sprawdzic u dentysty jakiegos ?
Asionku! jejku! jak ja bym zjadla taka swieza ostryge! chyba namowie emka na wakacje w bretanii znowu. mniam! SYn mojego kuzyna w wieku Nata jakos (kolo roczku) zajadal sushi z nami przy stole - sprobuj. moze mu sie spodoba

.
a u was ostryg nie ma ? jak cos zapraszam do mnie
wspolczuje samolotow :/ wiem jak wkurza jak ci dziecko zasnie , a cos je obudzi zaraz .. u nas taki dziad odpala pierdziawke tysiac razy na dzien mozna fiola dostac , a huk jest taki , ze umarlego z grobu by obudzil :/
Cześć
Ż
Aaaaa i prosze posłuchać (poczytać) uważnie!! Spałam 3 noce już!!!!!!!!!!!! Młoda wytrzymuje od 20 do 5 rano

) No dzis sie budziła ale to dlatego ze zmarzła.... ale ogólnie prawie jak człowiek już się czuję
miłego dnia
tylko pozazdroscic

)))
Gratulacje Moniu:-)
a ja za to nie spelam dzis znowu prawie nic, a jak cos spalam to nie jestem tego swiadoma. padam na mordeczke. czopki przeciwbolowe w uzyciu, masc do smarowania dziaselek tez ale to g...daje.
jeszcze zeby tego bylo mnalo to w nocy Iwa plakala bo cos jej sie snilo i wyladowala u nas w lozku,nie mogla zasnac okolo godziny i gadala a jak w koncu zasnela to Franio znowu obudzil sie z wielkim wyciem . musialam go zabrac i wyniesc do salonu .
kurcze biedaki z was

widze nie tylko nam daja zeby popalic :/
ehh niech sie wykluja i bedzie chwila spokoju !!