reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kout szacun też ode mnie, w sumie układ bardzo fair, w końcu to zaraz będzie dorosły facet, co innego taki 4 latek;))

kapcie kupione,czapka wymieniona na rozmiar 46 z 48;)

a dziś pełne słońce!!! wychodząc rano miałam 8-10st. a wracaliśmy prawie w 14-15!!;)) to już dużo;)))

gulasz zrobiony do placuszków, ale mała śpi więc nie będę blenderem szaleć,
po obiadku skoczymy na plac zabaw bo aż szkoda pogody

Pok i co położna powiedziała???

Wiolu oj ten twój kulający się marudka;)) śliczny;))

miłego dnia wszystkim;))

reklama
Bry...

Wiolu, Franuś słodziutki:-)

U mnie ostatnio cięższe dni, dlatego mnie mało...
a dziś to wszystko jeszcze skumulowała moja teściowa:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd takie babsztyle się biorą:no::wściekła/y: na szczęście już wszystko wyjaśniłam, ale pół dnia mnie to kosztowało...

wiola Franuś cudowny a Tobie duzo siły bo wiem co przechodzisz...
ewcia ściakam mocno...
pok jak tam po wizycie położnej...?

kocie a ja tam Cie rozumiem bo takie samo mam podejście... ja nie jestem zbyt uległa i myśle, że bym dokladnie tak jak Ty zrobiła :) nie zebym była jakoś szczególnie zawzieta, ale jak sa jakies zasady które ustalam to sie ich trzymam :)

poulina no i kapcie kupione czapa jest i git :) u nas plac zabaw omijam z daleka bo Majka takie jazdy robi, że nie chce mi sie z tym zmagać... nie mam nerwów...

290g w 6 dni :-D:szok: zaczynamy zbierac na karnet na silownie dla dziecka :rofl2:

dluuugi spacer zaliczony, Zosia sie teraz znow nazarla i kontynuuje swoja glowna aktywnosc, czyli spanie.

Wiolu
Franus jest przeuroczy! ciezko uwierzyc, ze jakiekolwiek klopoty sprawia.
Co sie dzieje kochana?

Ewciu
kurcze. rozumiem, ze nie chcesz rozmawiac o klopotach. kciuki sciskam, zbey bylo lepiej!

lil!?
rurka?!

Brawo dla Zosi! :-D

Nie mogę się nie zgodzić, że coś Franio za grzecznie wychodzi na zdjęciach ;-)

Ewuniu .... przytulenia...:sorry2:

Maran konsekwencja i niesprzeczne komunikaty to podstawa wychowania :) ale czasami i to zawodzi :/

Ostatnia edycja:
Jestem! papka zrobiona! 3 rodzaje zupek się mrożą, będzie spokój na dłuuuuuuuuuuugo, zważywszy, że Zuza z apetytem zjada tylko jabłuszko i to takie, które sama zrobię, słoiczki u nas się kończą wymiotem:baffled:

Kochane moje łącze się ze wszystkimi niewyspanymi, zmęczonymi, wściekłymi... dzisiaj spałam tak mało, że nie wiem jak się nazywam...

reklama
hej :)

robie obiad , maly z tata probuje spac , ale cos to ciezko widze ..

a dzisiaj mialam ciekawy dzien :-D
bylam na placu zabaw ( na ktory zreszta nie mialam dzisiaj checi , bo tam zawsze tlumy ) no i przyszla kobieta , tak lazila , zgladala , az w koncu do nas podeszla , myslalam , ze bedzie cos sprzedawac i mialam jej od razu podziekowac ,ale jakos wyjatkowo dzisiaj dalam szanse :)
no i okazalo sie , ze Natul jej sie tak spodobal , bo robia casting dla marki odziezowej Orchestra i szukaja maluszkow :) brala by go od razu gdyby nie to , ze potrzebuja maluszka 18 miesiecy , a Nat ma 12 ... ale i tak wziela jego kandydature , bo Nat nosi z tej marki ciuszki na 18m i jest wiekszy niz frnakowe dzieci :) ma dac znac jak cos po 17 pazdzirnika
zaputala sie tez czy moze sie odezwac jakby potrzebowali do filmow, czy reklam dziecka :)
kurcze dumna bylam jak nie wiem , ze Natul tak bardzo sie spodobal :)

ASIONKU nie ma co, zazdroszczę! bo jednak jakoś do przodu idziecie zębowo :tak: a my utknęli w ciemnym lesie :eek:

ja się pytam CO JĄ TAK MĘCZY????? Gryzie wszystko, łącznie ze mną, rączki pcha do buzi, buczy i mówi, że "bu bu" ma w buzi, no przecież to zęby, ale GDZIE ONE SIĘ PODZIEWAJĄ TAK DŁUGO :confused:

mojej siostry synek mial podobnie , a pozniej skonczylo sie na przecinanniu dziaselek , bo zabek przebic sie nie mogl , moze warto sprawdzic u dentysty jakiegos ?

Asionku! jejku! jak ja bym zjadla taka swieza ostryge! chyba namowie emka na wakacje w bretanii znowu. mniam! SYn mojego kuzyna w wieku Nata jakos (kolo roczku) zajadal sushi z nami przy stole - sprobuj. moze mu sie spodoba :-D
.

a u was ostryg nie ma ? jak cos zapraszam do mnie :)
wspolczuje samolotow :/ wiem jak wkurza jak ci dziecko zasnie , a cos je obudzi zaraz .. u nas taki dziad odpala pierdziawke tysiac razy na dzien mozna fiola dostac , a huk jest taki , ze umarlego z grobu by obudzil :/

Cześć:)

Ż

Aaaaa i prosze posłuchać (poczytać) uważnie!! Spałam 3 noce już!!!!!!!!!!!! Młoda wytrzymuje od 20 do 5 rano:)) No dzis sie budziła ale to dlatego ze zmarzła.... ale ogólnie prawie jak człowiek już się czuję:)

miłego dnia:)

tylko pozazdroscic :))))

Gratulacje Moniu:-)

a ja za to nie spelam dzis znowu prawie nic, a jak cos spalam to nie jestem tego swiadoma. padam na mordeczke. czopki przeciwbolowe w uzyciu, masc do smarowania dziaselek tez ale to g...daje.
jeszcze zeby tego bylo mnalo to w nocy Iwa plakala bo cos jej sie snilo i wyladowala u nas w lozku,nie mogla zasnac okolo godziny i gadala a jak w koncu zasnela to Franio znowu obudzil sie z wielkim wyciem . musialam go zabrac i wyniesc do salonu .

kurcze biedaki z was :( widze nie tylko nam daja zeby popalic :/
ehh niech sie wykluja i bedzie chwila spokoju !!

Do góry